Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το Survivor πλησιάζει προς το τέλος και η τελευταία ασυλία είναι πλέον γεγονός! Μετά από αυτή όλα θα είναι αλλιώς. Οι παίκτες θα έχουν άλλη ψυχολογία και θα είναι έτοιμοι πλέον να αποχαιρετήσουν το νησί του Άγιου Δομίνικου. Το Γαλάτσι φαντάζει πια πιο κοντά από ποτέ και όλοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τη θέση τους στους ημιτελικούς!

Άλλωστε μετά και τη νέα αποχώρηση μόλις τέσσερις θα είναι οι παίκτες που απομένουν και είναι έτοιμοι για έναν αγώνα χωρίς σταματημό! Τα 100.000 ευρώ είναι πολλά και είναι για έναν. Ποιος άραγε μπορεί να πει με σιγουριά το όνομα του νικητή; Τα πράγματα είναι ρευστά και η λέξη σίγουρο δε χωράει στο ριάλιτι που μας κράτησε συντροφία 7 μήνες σχεδόν!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Άρη να κερδίζει την πρώτη ασυλία ενώ η Σταυρούλα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Οι πέντες τελευταίοι παίκτες ανυπομονούν να έρθουν στην Ελλάδα με… δάφνινα στεφάνια και όπως είναι αναμενόμενο και φυσικό, σε κάθε αγώνισμα τα δίνουν όλα. Δεν υπάρχουν μικρά ποσοστά παρά μόνο το 100% των δυνάμεών τους!

Άρης, Στάθης,  Μαίη, Ασημίνα και Σταυρούλα, επιθυμούν διακαώς να σώσουν την «πάρτη» τους και ο μόνος τρόπος είναι η ασυλία! Μόνο όμως ένας θα μπορέσει να βάλει στους άλλους τα… γυαλιά και να τους κάνει να ζωστούν από φόβο!

Ποιος θα είναι αυτός; ΕΔΩ σας τα λέμε όλα για να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία!

 Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer