Τα κουκιά είναι μετρημένα στο Survivor και οι θέσεις στο Γαλάτσι μόλις τέσσερις! Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός ήταν ξεκάθαρος την Κυριακή (26/6) όταν είπε στους παίκτες, ότι αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις παικτών, ώστε να βγει η τελική τετράδα που θα δούμε στον ημιτελικό της 5ης Ιουλίου.

Η πρώτη αποχώρηση έγινε το βράδυ της Τρίτης (28/6), με τον Νίκο Γιάννη να  είναι ο τελευταίος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Ο παίκτης όπως είπε στην κάμερα του Survivor θέλει να δει την Σταυρούλα νικήτρια του παιχνιδιού γιατί το αξίζει!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε οι έξι παίκτες μπήκαν στο στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν ένα δείπνο σε βίλα και βόλτα με άλογα στην Πούντα Κάνα.

Νίκος Γιάννης και Ασημίνα τα «έχωσαν» ο ένας στον άλλο μετά την λήξη του αγωνίσματος επάθλου. Ο Άρης Σοϊλέδης κατάφερε να κερδίσει για ακόμη μια φορά το έπαθλο. Αυτή τη φορά όμως είχε συμφωνήσει με τους υπολοίπους ότι σε περίπτωση που κερδίσει θα πάρει μαζί του τους δύο άλλους άντρες, Νίκο και Στάθη, και την αγαπημένη φίλη του Μαίη.

Ωστόσο την ώρα της επιλογής η Ασημίνα φαίνονταν ενοχλημένη. Ο Νίκος Γιάννης τότε είπε ότι για να μην κάνει μούτρα η Ασημίνα καλύτερα ο Άρης να επιλέξει εκείνη αντί για τον ίδιο. Η Ασημίνα αρνήθηκε ότι κάνει μούτρα και εκνευρίστηκε!

Ο Άρης πήρε πίσω την υπόσχεσή του και αποφάσισε να πάρει μαζί του την Ασημίνα για να μην έχουν άλλες φασαρίες!

Ποιος όμως θα είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση; Θα απογοητευτεί μάλλον ο Νίκος αφού η Σταυρούλα θα είναι η πρώτη υποψήφια!