Στο επεισόδιο του Survivor, μετά το χαμό που έχει γίνει, τους τσακωμούς μεταξύ των παικτών και τα… γαλλικά που πέφτουν βροχή, προτεινόμενος βγήκε όπως άλλωστε όλοι περίμεναν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Οι τόνοι και τα νεύρα σε ολόκληρη την μπλε ομάδα, δε λένε να πέσουν!  Παίκτες σαν τον Τάκη Καραγκούνια, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Γιώργο Ταλάντσεβ, τη Στέλλα Ανδρεάδου και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, έστρεψαν τα πυρά τους στον  37χρονο make up artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Αιτία για όλη αυτή την κατάσταση είναι η συμπεριφορά του αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τους αγώνες και τον στίβο μάχης.

Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη φορά ψηφίστηκε από το σύνολο των συμπαικτών του στη Μπλε ομάδα ως υποψήφιος για αποχώρηση. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι είναι ο πρώτος παίκτης που γίνεται δέκτης του συνόλου των ψήφων για δεύτερη φορά σε οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες του φετινού πέμπτου κύκλου του Survivor.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Survivor υπό αντίξοες συνθήκες. Μου συμπεριφέρονται άσχημα και υποτιμητικά από την πρώτη ημέρα που έχω έρθει. Ελπίζω να με στηρίξει ο κόσμος για άλλη μια εβδομάδα. Δεν θα το βάλω κάτω, θα συνεχίζω να παλεύω υπό αντίξοες συνθήκες» δήλωσε ο Κωνσταντίνος αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από το Λιανό.

Ωστόσο, η μόνη που δεν ανησυχούσε για την έκβαση της ψηφοφορίας ήταν η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία πήρε πρώτη το εισιτήριο για το πάρτι της ένωσης, αφού κέρδισε την ατομική ασυλία.

Survivor: Πότε είναι το πάρτι της ένωσης

Η ανακοίνωση που όλοι περίμεναν ήρθε από το Γιώργο Λιανό, ο οποίος σημείωσε αρχικά ότι οι δύο αγώνες ασυλίας που ακολουθούν έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor. «Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται την επόμενη εβδομάδα» δήλωσε χθες (10/4) ο Λιανός με τους παίκτες να πανηγυρίζουν που κατάφεραν να φτάσουν μία ανάσα πριν από το πάρτι.

 

Η παίκτρια όμως του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Σοφιάνα Αβραμάκη θα πρέπει σήμερα να δώσει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση. Και ποιος είναι αυτός;

Δυστυχώς στον τάκο θα βρεθεί η Στέλλα Ανδρεάδου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου, είναι πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ αλλά και προπονήτρια σε παιδιά με ειδικές ανάγκες στο Μπέρμιγχαμ, εκτός αυτών όμως είναι και ναυαγοσώστρια και δηλώνει και αθλητικογράφος.