Το Survivor συνεχίζει να μας κρατά σε ένταση αφού είτε με τους παίκτες που μπαίνουν στις ομάδες, είτε με το αγωνιστικό κομμάτι, καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Ποια είναι όμως η ομάδα που θα καταφέρει σήμερα να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Οι Κόκκινοι που δείχνουν να πατάνε γερά στα πόδια τους ή οι Μπλε που η μπάλα πια έχει φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και κοντεύει να φτάσει στα… Ψαρά!

Όπως λοιπόν παρακολουθήσαμε συνεχίζεται το σερί νικών που έχουν ξεκινήσει οι Κόκκινοι. Για μία ακόμα φορά κέρδισαν, και μάλιστα σχετικά εύκολα, τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.
Οι Μπλε εμφανίστηκαν τελείως χαμένοι. Λίγο ο τραυματισμός του Άρη Σοϊλέδη, λίγο ο Κωνσταντίνος που σε κάθε επεισόδιο μας εκπλήσσει, δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων!

Υπάρχουν ωστόσο και καλά νέα για τις δύο ομάδες! Μία μόλις αποχώρηση τους χωρίζει  από το πάρτι της ένωσης! Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που είναι δεδομένος στο πάρτι;
Ο λόγος για την Σοφιάννα που στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας επικράτησε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Έτσι, αυτή θα είναι και η πρώτη παίκτρια που μπορεί να αρχίσει να ράβεται!

Αυτό της δίνει μία ακόνα ευθύνη. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ οφείλει να υποδείξει ακόμη έναν συμπαίκτη της προς αποχώρηση στο επόμενο Συμβούλιο του Νήσιου. Να θυμίσουμε εδώ ότι πρώτος υποψήφιος είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος προέκυψε από την Μπλε κάλπη.

Οι μπλε έχουν στην καλύβα τους ένα κομμάτι που ακούει στο όνομα «Κωνσταντίνος Εμμανουήλ» και μπήκε για να κάνει χαμό!  Έχει καταφέρει με την συμπεριφορά του να ξεσηκώσει τους παίκτες του Survivor . Με την επίθεση αυτή προφανώς και παλεύει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού. Την κερδίζει όμως;

Αυτό θα το δείξει η ψηφοφορία. Εμείς πάντως ΕΔΩ σας λέμε ποιοι κερδίζουν την δεύτερη ασυλία!

Δείτε το Trailer του αποψινού επεισοδίου να έχετε μία εικόνα!