Ο χαμός στο Survivor συνεχίζεται. Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι για γερά νεύρα! Πραγματικά δεν ξέρουμε αν η αναταραχή, ο εκνευρισμός και ο θυμός οφείλονται μόνο στον 37χρονο make up artist, Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Στο μεταξύ, ο παρουσιαστής του παιχνιδιού, Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση  το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Για την  ακρίβεια στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε (10/4), ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως «ελπίζω να είστε όλοι δυνατοί, όλοι μάχιμοι εκτός φυσικά από τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δε θα μπορεί να λάβει μέρος σε αυτόν τον αγώνα. Όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Έρχονται οι δύο αγώνες ασυλίας που έχουν τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα μέχρι στιγμής στο Survivor».

«Μιλάμε για τους δύο αγώνες ασυλίας πριν από το πάρτι της Ένωσης. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα δεν θα έχει τη χαρά να λάβει μέρος σε αυτό το πάρτι.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι πέρα από την ομαδική προσπάθεια, θα πρέπει να υπάρξει και ατομική προσπάθεια για να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε αυτό το υπέροχο πάρτι που έρχεται».

Από την άλλη, Διάσημοι και Μαχητές δήλωσαν πανέτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για τον αγώνα ασυλίας. ΕΔΩ μάλιστα σας είπαμε ποια ομάδα κερδίζει.

Ο Στάθης Σχίζας, από την  άλλη έκανε κάποιο σχόλιο για την ομάδα των Μαχητών και συγκεκριμένα, τι σπάνιο, για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Για την ακρίβεια μίλησε για το ξέσπασμά του στο προηγούμενο αγώνισμα, που είχε ως έπαθλο το φαγητό.

Ο ίδιος είπε ότι ο παίκτης των Μαχητών βγήκε εκτός εαυτού και όλο αυτό που αντίκρυσαν δεν το είχαν ξαναζήσει με τον συγκεκριμένο παίκτη, μιας και δεν είχε δείξει ποτέ ότι εκνευρίζεται έντονα και φωνάζει.

Survivor: Ποιος είναι ο δεύτερος για τάκο;

Ας επανέλθουμε όμως στο ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια, υπάρχει ένα κάποιο κλίμα για τον Νίκο Αντωνόπουλο. Μάλιστα, να υπενθυμίσουμε τι είχε πει ο Κατσαούνης στον Σχίζα πριν μερικές μέρες για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο δεύτερος, ενημέρωσε τον αγρότη πως ο νέος παίκτης δεν θέλησε να τον βοηθήσει στο ψάρεμα, όταν έμαθε ότι δεν υπάρχουν κάμερες τριγύρω.

«Είναι ψωνάρα» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης. Στην κάμερα πρόσθεσε μάλιστα: «Έχω να πω ότι με τον ιστορικό έχω μπλέξει. Ο άνθρωπος δεν στέκει στα καλά του».

Ο Στάθης Σχίζας, φαίνεται πως συμφωνεί με τα παραπάνω: «Ο Νίκος μας έχει δείξει από την πρώτη μετά τι χαρακτήρα έχει, ο οποίος για μένα δεν είναι στα δικά μου γούστα. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος είναι ο πραγματικός Νίκος. Το 20% του, είναι on camera».

Πράγματι, ο Νίκος Αντωνόπουλος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος που προέκυψε από την κάλπη.

Προφανώς λοιπόν όλο αυτό… «δουλεύεται» και καταλαβαίνουμε όλοι ποιος είναι ο έτερος, μάλλον αδύναμος αγωνιστικά, υποψήφιος!

Δείτε εδώ και το αποψινό trailer του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ