Στο Survivor ένας από τους βασικότερους παράγοντες είναι η ψυχολογία. Κι αυτή πρέπει να είναι στα επιθυμητά επίπεδα προκειμένου οι παίκτες να τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης!

Πώς θα ανέβει λοιπόν η ψυχολογία στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ; Με την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα! Γιατί το έχουμε ξαναπεί, η πείνα είναι βασανιστική αλλά η απουσία και η απόσταση από αγαπημένους δεν καταπίνεται εύκολα!

Έτσι στο σημερινό επεισόδιο οι παίκτες της παραλίας του Άγιου Δομίνικου, πρέπει να τα δώσουν όλα!

Είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας τους Κόκκινους να κερδίζουν το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και να στέλνουν τους Μπλε στην Κάλπη.

Στο Συμβούλιο οι Μπλε έβγαλαν υποψήφιο μέσα από την κάλπη τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία επέλεξε έναν ακόμη κόκκινο προς αποχώρηση, μετά την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η Ναυσικά έδωσε τον Απόστολο Ρουβά κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο.

Έπειτα μιλάει ο Τάκης Καραγκούνιας που είχε στην κατοχή του το δεύτερο κολιέ ατομικής ασυλίας, και συμπληρώνει την τετράδα των υποψηφίων με τον Άρη Σοϊλέδη.

Ο Τάκης ισχυρίστηκε ότι ο Σοϊλέδης θα έπρεπε να τεθεί στην κρίση του κοινού, μετά την παράβαση που διέπραξε από κοινού με τον Γιώργο Ταλάνσεφ, προκειμένου να αποφασίσει ο κόσμος αν του αξίζει να παραμείνει το Survivor. Η αιτιολογία αυτή δεν άρεσε στον Άρη, ο οποίος είπε ότι ήδη εκτίει την ποινή που του όρισε η παραγωγή και το θέμα θα έπρεπε να θεωρείται λήξαν.

Όμως πάμε πίσω στα δικά μας και στις παιχτούρες που σήμερα (10/5) τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με ανθρώπους της οικογένειάς τους.

Για το ποια ομάδα το κερδίζει θα το δείτε ΕΔΩ αλλά εμάς αν μας ρωτάτε έπρεπε όλοι να έχουν μία επαφή με την οικογένεια!