Διεκόπη το αγώνισμα για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας μεταξύ των Μπλε και των Κόκκινων στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας (9/5) εξαιτίας της συμπεριφοράς του Στάθη Σχίζα.

 

Ύστερα από την ήττα του από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο Στάθης Σχίζας έχασε την ψυχραιμία του, κλώτσησε τους δύο τελικούς στόχους του αγωνίσματος και ένα μικρόφωνο της παραγωγής του ΣΚΑΪ στο έδαφος με αποτέλεσμα ο αγώνας να σταματήσει προσωρινά.

Ο Γιώργος Λιανός χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του παίκτη των Κόκκινων «απαράδεκτη» και ανακοίνωσε την ποινή της παραγωγής, προειδοποιώντας για αποβολή από το Survivor για όποιον παίκτη μελλοντικά επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά.

Ο παίκτης των Κόκκινων όπως ήταν φυσικό, ζήτησε συγγνώμη από παίκτες παραγωγή και κοινό και υποσχέθηκε να μην επαναλάβει ανάλογη πράξη στο μέλλον. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Πριν από μερικούς μήνες κατά τη διάρκεια ενός run με τον Τάκη Καραγκούνια, πέταξε με μανία το μπαλάκι των στόχων πάνω στον αντίπαλό του. Οι δύο τους είχαν συγκρουστεί φαινομενικά ακούσια, και ο παίκτης των Κόκκινων θεώρησε ότι ο μισθοφόρος το έκανε εσκεμμένα.

 

«Είχαμε ένα άσχημο περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε από τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος πάνω στα νεύρα του χτύπησε δύο κατασκευές και ένα μικρόφωνο. Θέλω να πω ότι αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει να σεβόμαστε και τον χώρο που βρισκόμαστε και φυσικά, αυτή η συμπεριφορά θα επιφέρει και μια αντίστοιχη ποινή. Ο Στάθης, λοιπόν θα στερηθεί ένα έπαθλο σε περίπτωση που κερδίσει η ομάδα του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Τέλος, προειδοποίησε πως όμοια συμπεριφορά δε θα γίνει ανεκτή στο μέλλον, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Εάν αυτή η συμπεριφορά επαναληφθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερη ποινή που αυτή θα είναι ο αποκλεισμός από το Survivor», ενώ μετά το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά.

 

Survivor: Δείτε το αποψινό Trailer