Ο πρώην πλέον παίκτης του Survivor, Γιώργος Κατσαούνης μετά τον αποκλεισμό του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έστειλε το πρώτο του μήνυμα!

Ο Θεσσαλός αγρότης και πρώην παίκτης του παιχνιδιού, ήταν για φέτος ένα από τα φαβορί. Ο νεαρός άντρας προφανώς και ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο, δεν προκαλούσε ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι τώρα στη συμβίωση και είχε περισσότερες φιλίες παρά αντιπαλότητες. Επιπλέον θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά.

Κι ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης προχωρούσε αργά και με σταθερά βήματα προς τον τελικό, όλα άλλαξαν όταν πριν λίγα επεισόδια τον είδαμε να πιάνεται στα χέρια με τον Τάκη Καραγκούνια.

Ο παίκτης επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια κατά τη διάρκεια της νύχτας, γιατί προσβλήθηκε από μία υβριστική φράση του.

Τι κι αν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον συνετίσουν, εκείνος δεν άκουγε τίποτα και προσπαθούσε να χτυπήσει τον μισθοφόρο των Μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός είχε αποβάλει προσωρινά τον Θεσσαλό, μέχρι να ληφθεί οριστική απόφαση.

Στο Συμβούλιο της Κυριακής ο παρουσιαστής του παιχνιδιού ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής για οριστική απομάκρυνση του Κατσαούνη από το παιχνίδι.

Η απόφαση αυτή συνάδει με την προειδοποίηση που είχε δώσει στους παίκτες ο Λιανός μετά το περιστατικό ανάμεσα σε Στάθη και Τάκη.

Ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε και στάθηκε στο πλευρό του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που έφερε ο ίδιος τον εαυτό του.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ και ένα συγνώμη στον κόσμο που με στήριξε από κάθε γωνιά της Ελλάδας φανατικά. Γνωρίζω ότι θέλατε να με δείτε στον τελικό αλλά το έπαθλο για εμένα είστε εσείς…ΛΟΧΑΓΌΣ» έγραψε στα social media ο Γιώργος Κατσαούνης.