Γούρι έχει φέρει το φετινό MasterChef στους διακεκριμένους σεφ που το παρουσιάζουν! Μετά ή μάλλον, πριν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά και ο Πάνος Ιωαννίδης. Η σύντροφος του γνωστού σεφ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η είδηση προκάλεσε έκπληξη καθώς η προσωπική ζωή του σεφ δεν είναι γνωστή, ενώ ο ίδιος χθες «κάρφωσε» το φύλο του παιδιού που περιμένουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη, η οποία σχετίζεται έμμεσα με την τηλεόραση, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι την περασμένη Παρασκευή και όπως αποκάλυψε στο Breakfast@Star ο καταξιωμένος σεφ, σκέφτονται να του δώσουν το όνομα Κωνσταντίνος.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δεν μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια.

Δε νομίζω ότι έπαιξε ρόλο η καραντίνα που δεν είχε γίνει γνωστή η είδηση της εγκυμοσύνης. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, την προσωπική μου ζωή θέλω να την κρατάω έξω από τη δουλειά και τα κοινά. Είναι προσωπική. Τα επαγγελματικά μου ευχαρίστως να τα ξέρει όλος ο κόσμος. Τα προσωπικά μου έχω επιλέξει συνειδητά από την αρχή της έκθεσής μου στην τηλεόραση να μην τα βγάζω. Αν θέλεις γίνεται.

Την ώρα του τοκετού δεν ήμουν μέσα… Το φύλο του μωρού το ξέραμε, στους πολύ κοντινούς μας τα είχαμε πει όλα. Είμαστε καιρό με τη σύντροφό μου. Είχε πλάκα που έγινε όλο αυτό με τον Λεωνίδα τώρα. Για το όνομα κλείνουμε προς το Κωνσταντίνος», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Το πρωί της Τρίτης ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και αποκάλυψε πώς κατάφερε να κρατήσει σαν επτασφράγιστο μυστικό το ευτυχές γεγονός, αλλά και ότι ο γιος του θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που νομίζω πως αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα, σούπερ. Πήγαν όλα τέλεια» ανέφερε χαρακτηριστικά.