Όπως οι περισσότεροι τουλάχιστον είδαμε στο επεισόδιο που προβλήθηκε χτες (19/3) οι ομάδες άλλαξαν, τα παρεάκια έσπασαν στο Survivor και σήμερα αναμένεται να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει την πρώτη ασυλία.

Είναι αναμενόμενο, αλλά όχι ευχάριστο το γεγονός ότι παίκτες θα βρεθούν εναντίον παικτών που μέχρι χτες ξάπλωναν στην ίδια… καλύβα! Έχουμε όμως καταλάβει ότι το παιχνίδι του ΣΚΑΪ φέτος τα αλλάζει όλα μπας και γυρίσει το κομμάτι τηλεθέασης που κάτι βέβαια αχνοφαίνεται αν κρίνουμε από τα χτεσινά!

Ας γυρίσουμε όμως στα δικά μας και στα του Survivor!

Ο αποψινός αγώνας θα είναι δύσκολος όχι μόνο για τον στίβο μάχης αλλά για το ψυχολογικό κομμάτι! Μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι που μέχρι χτες ούρλιαζαν εναντίον άλλων σήμερα θα κληθούν να στηρίξουν «αντιπάλους».  Οι παίκτες προσπάθησαν να το αλλάξουν αλλά… μπα! Τσάμπα κόπος. Οι αποφάσεις του Ατζούν είπαμε, δεν αλλάζουν!

Σήμερα λοιπόν για να μην το παρακάνουμε, η ομάδα που κερδίζει την ασυλία είναι ΕΔΩ!

Στο μεταξύ χτες η βόμβα στις καλύβες έσκασε και ήταν μεγατόνων! Οι νέες ομάδες δημιουργήθηκαν στο έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού και όπως φαίνεται θα φέρουν ανακατατάξεις!

Όχι μόνο σε θέμα αγωνισμάτων, αλλά και σε βαθύτερο, πιο συναισθηματικό επίπεδο.

Ζευγαράκια χωρίστηκαν (Ανδρέας – Μαίη), αλλά και ζευγαράκια ενώθηκαν ξανά. Ο λόγος φυσικά για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη.