Στο αποψινό Survivor θα καταλάβουν όλοι οι παίκτες πως τα δύσκολα είναι μπροστά για  Κόκκινους και  Μπλε, αφού οι νέες συνθέσεις των δύο ομάδων, μετά τη διάλυση των Διασήμων και των Μαχητών, είναι ζόρικη!

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας όπως σας αποκαλύψαμε ΕΔΩ  οι Μπλε είναι αυτοί που θα πάρουν τη νίκη άρα και την πρώτη πολυπόθητη ασυλία.

Έτσι τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους νέους Κόκκινους που θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού, μια μέρα μετά την ψυχολογική ταραχή της διάλυσης των προηγούμενων ομάδων.

Ωστόσο πρέπει να παραδεχτούμε ότι η ανακοίνωση «βόμβα» διέλυσε πολλούς από τους παίκτες. Σε ορισμένους από αυτούς δεν άρεσε η ανακοίνωση.

Παίκτες που είχαν φάει καρύδα και… φακή μαζί έπρεπε να αποχωριστούν τους φίλους τους. Από την άλλη, κάποιοι θα πρέπει να συμβιβαστούν με την παρουσία άλλων, που ίσως να μην πολυσυμπαθούσαν κιόλας!

Οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ  πρέπει να παραμερίσουν όσα τους χωρίζουν και να προχωρήσουν στο πρώτο αγώνισμα, με έπαθλο την ασυλία.

Η ασυλία και ο υποψήφιος

Ο αποψινός αγώνας θα είναι δύσκολος όχι μόνο για τον στίβο μάχης αλλά για το ψυχολογικό κομμάτι! Μην ξεχνάμε ότι άνθρωποι που μέχρι χτες ούρλιαζαν εναντίον άλλων σήμερα θα κληθούν να στηρίξουν «αντιπάλους».  Οι παίκτες προσπάθησαν να το αλλάξουν αλλά… μπα! Τσάμπα κόπος. Οι αποφάσεις του Ατζούν είπαμε, δεν αλλάζουν!

Είναι σίγουρο ότι στο συμβούλιο θα γίνει χαμούλης και τα αίματα θα ανάψουν. Σε αυτό όμως θα προκύψει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι, ωστόσο, αυτός;

Όπως λοιπόν σας ανακοινώσαμε τον αγώνα επάθλου και ασυλίας κερδίζουν οι «Μπλε» και ο πρώτος υποψήφιος θα είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης που συγκεντρώνει και τις περισσότερες ψήφους για να βγει στον… τάκο!

Επιβεβαίωση για τον πρώτο υποψήφιο!