Ο ΣΚΑΪ είναι έτοιμος να καλωσορίσει για μία ακόμα χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor! Οι πρώτοι παίκτες αναχώρησαν σήμερα (2/1) για τον Άγιο Δομίνικο και η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, παρουσίασε αποκλειστικό απόσπασμα με τις δηλώσεις τους.

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, την Όλγα Πηλιάκη, την Κρίστη Καθαργιά, την Μαρία Αντωνά, τον Αλέξη Παππά, τον Σάββα Γκέντσογλου, τον Νίκο Γκάνο, τον Χρήστο Βολικάκη και τον Παύλο Παπαδόπουλο, ο οποίος είχε εμφανιστεί στο Power of Love. Μάλιστα ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε με το γνωστό του χιούμορ: «Α πολύ διάσημοι θα είναι πάλι»!

Οι παίκτες είπαν τα παρακάτω:

Ασημίνα Χατζηανδρέου
«Τον είδατε…», είπε χαρακτηριστικά με μεγάλη αμηχανία για το γεγονός πως δεν ήταν ο Χρήστος Δάντης στο αεροδρόμιο να την αποχαιρετήσει όπως συνήθιζε.

Κατερίνα Δαλάκα
«Αισθάνομαι σούπερ, η ψυχολογία είναι ανεβασμένη στα ύψη», ανέφερε εκείνη.

Κρίστη Καθαργιά
Όταν ρωτήθηκε και εκείνη πως αισθάνεται για το βήμα της αυτό, δήλωσε απλώς: «Πολύ καλά, ευχαριστώ»

Όλγα Πηλιάκη
«Όλα είναι τέλεια».

Χρήστος Βολικάκης
«Προσπαθώ να έχω υγεία».

Σάββας Γκέντσογλου
«Αισθάνομαι τέλεια, πολύ καλά, θα το ζήσω και ότι γίνει».

Μαρία Αντωνά
«Ήταν μία δουλειά τελευταία που έπρεπε να παραδώσω», είπε αρχικά ενώ σχολίασε και το γεγονός της επιστροφής του συντρόφου της στο νησί.

«Ο Άρης είναι κι αυτός καλά, ελπίζω να τον δούμε μετά, δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Ρώτα την Μεσσαροπούλου που είναι μέσα σε όλα. Όσες κατευθύνσεις κι αν πάρεις, εκεί είσαι μόνος σου. Ο Άρης είναι υπερπαίκτης, τα αγωνίσματα του φαίνονται εύκολα. Είναι η έμπνευσή μου. Το παιχνίδι το ξέρω καλά μέσα από εκείνον. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική γιατί έλειπα στο εξωτερικό. Εγώ πάω για την εμπειρία».

Νίκος Γκάνος
«Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι καλά, ενθουσιασμένος».

Αλέξης Παππάς
«Συγγνώμη με φωνάζουν…».

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής