Η ψηφοφορία του αποψινού Survivor είναι από τις πιο δύσκολες αφού και οι τέσσερις οι υποψήφιοι του φετινού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι δυνατοί αλλά και αγαπητοί στο ευρύ κοινό.

Τόσο ο Κατσαούνης με τον Άρη όσο και η Σοφιάννα με την Τζο, είναι βασικοί πρωταγωνιστές του παιχνιδιού. Όπως είναι αναμενόμενο και κάτι που ήδη ξέρουμε, οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη!

Ας δούμε όμως τι είδαν τα ματάκια μας στο χτεσινό συμβούλιο του χαμού! Συγνώμη, του Νησιού. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε είναι σε διαρκή κόντρα δε λείπουν όμως και τα ενδοοικογενειακά προβλήματα!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανάβει φωτιές!

Ο κωνσταντίνος Εμμανουήλ άνοιξε το στόμα του και έκαψε… γούνες με τις αποκαλύψεις του για τον Αρη Σοϊλέδη και τις σχέσεις του με τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά.

Ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που κρίνει τις καταστάσεις και στέλνει κόσμο σπίτι του!

Λίγο πριν την έναρξη στο δεύτερο αγώνισμα για την Ασυλία, Μπλε και Κόκκινοι μίλησαν on-camera για τις εντυπώσεις που τους άφησε το Συμβούλιο του Νησιού και όχι μόνο.

Ένας από εκείνους που είπε την άποψή του ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος «δίκασε» τον Απόστολο και τη Ναυσικά για τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν στις ψηφοφορίες.

Την ώρα που ο Μαρτίκας τα έλεγε στην κάμερα για την ψηφοφορία των Κόκκινων, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνέχιζε το θάψιμο στον Άρη Σοϊλέδη. Αυτή τη φορά, απέφυγε να βάλει στο… μίξερ του τη Σοφιάνα και επικεντρώθηκε στο πόσο κοντά είναι ο ποδοσφαιριστής με την μέλλουσα κουμπάρα του.

«Είναι πολύ κοντά με τη Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις και με τρομάζει γιατί η εξέλιξη θα είναι ραγδαία ανάμεσα σε Σοφιάνα και Ναυσικά. Να δω που θα γυρίσει ο  Άρη τη ζυγαριά. Στη Σοφιάνα ή στην κουμπάρα. Γιατί όπως λέει και η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα…», είπε ο MakeUp Artist συνεχίζοντας τις φιτιλιές.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Και μένει να το διαβάσετε ΕΔΩ προκειμένου να μάθετε ποιος είναι ο παίκτης που θα κάνει Πάσχα στην Ελλάδα! Με το αρνάκι του, το τσουρεκάκι του κλπ.

Ρίξτε μία ματιά και στο αποψινό trailer του Survivor