Το αποψινό Survivor κρύβει εκπλήξεις που κανείς δεν περιμένει! Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού μετά και την ήττα των Κόκκινων και την επιλογή της ομάδας μέσα απο την κάλπη να δώσουν τον Γιώργο Κατσαούνη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, σήμερα έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Ωστόσο η αλήθεια είναι ότι απορήσαμε με την επιλογή του Θεσσαλού αγρότη! Όπως όμως όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε, από πίσω κρύβεται κίνηση στρατηγικής που σίγουρα θα φέρει ανατροπές!

Στο αποψινό (18/4) επεισόδιο οι ομάδες θέλουν οπωσδήποτε νίκη στο δεύτερο αγώνα ασυλίας. Κανείς δεν μπορεί να θυσιάσει παίκτες. Οι ισορροπίες αλλάζουν και τώρα είναι όλοι αναγκασμένοι να βλέπουν τα μούτρα των άλλων εξαιτίας της συγκατοίκησης.

Από τη μία οι Μπλε που θέλουν και πρέπει να σταθούν δυνατοί στα πόδια τους. Η νίκη οφείλει να είναι μονόδρομος. Από την άλλη έχουμε τους Κόκκινους που θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς!

Ποιοι τελικά καταφέρνουν να πάρουν τη δεύτερη ασυλία στα χέρια τους; Πώς θα μπορέσουν οι ομάδες να ρεφάρουν για να μη χάσουν χρήσιμα «πόδια» από τους στίβους μάχης; Και ποιοι τελικά θα αναγκαστούν να «κλάψουν» στο βωμό του Survivor;

Εννοείται πως οι απαντήσεις είναι ΕΔΩ ξεκάθαρα και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι για όλους τους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο!

Το Trailer κρύβει εκπλήξεις!