Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, που μας πρόσφερε τόσες και τόσες συγκινήσεις τους τελευταίους εφτάμιση μήνες, τελείωσε με νικητή τον Στάθη Σχίζα. Αν και ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν από τους τελευταίους που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε σύντομα με τις αγωνιστικές του ικανότητες να βρεθεί στη θέση των φαβορί.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τους δυο φιναλίστ για την στιγμή που αναγκάστηκαν να ξεπεράσουν τον ίδιο τον εαυτό τους.

«To σημείο που πίστεψα στον εαυτό μου, ότι το ξεπέρασα και αυτό, ήταν όταν κάναμε συνεχόμενες ήττες για μια περίοδο. Είχαμε πάρα πολλές ήττες και δεν είχαμε… όχι να φάμε, δεν είχαμε ούτε κόκκο ρυζιού για να φάμε.

Θυμάμαι πως ήμασταν για 20 μέρες σερί χωρίς ίχνος φαγητού. Και κάθομαι τώρα και σκέφτομαι πως 20 λεπτά κάθομαι χωρίς φαγητό στην πραγματική μου ζωή και με πιάνει τρέλα! 20 μέρες συνεχόμενες χωρίς φαγητό; Πηγαίναμε όμως και αγωνιζόμασταν, παλεύαμε για να νικήσουμε τα έπαθλα και στο τέλος τα καταφέραμε. Από και ύστερα πιστεύω πως ξεπέρασα τον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας.

Ο Άρης Σοϊλέδης παραδέχθηκε πως «η στιγμή που θυμάμαι πολύ έντονα ήταν εκείνη του τραυματισμού μου. Όλα αυτά τα χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο δεν είχα τραυματιστεί τόσο σοβαρά, είχα μόνο μικροτραυματισμούς. Εκείνη τη στιγμή που χτύπησα, κατάλαβα ότι έχω πάθει κάτι σοβαρό και φοβήθηκα μην μου στερήσει ο τραυματισμός τη συνέχεια στο παιχνίδι».

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κατάφερε να βρεθεί στην πολυπόθητη θέση ξεπερνώντας και τη μεγάλη σκόπελο που άκουγε στο όνομα Άρης Σοϊλέδης.
Ο μεγάλος νικητής, αφού πανηγύρισε έξαλλα με τη σύντροφο και τους φίλους του, αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε αναφέρει και αυτό δεν ήταν άλλο από το πώς πρόκειται να χρησιμοποιήσει μέρος των χρημάτων που κέρδισε. Μάλιστα να θυμήσουμε εδώ ότι θα λάβει 100.000 ευρώ ενώ ΕΔΩ σας είπαμε πόσα χρήματα έχει κερδίσει μέχρι σήμερα από την παραμονή του στο νησί της Καραϊβικής.

 

Ο Στάθης ανέφερε λοιπόν ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα λάβει ως έπαθλο, θα διατεθεί για τη βοήθεια παιδιών που αντιμετωπίζουν καρκίνο, δικαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις ψήφους όσων των υποστήριξαν!