Τίποτα δεν άφησε στη φαντασία η σύντροφος του παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που βρέθηκε στο Γαλάτσι για να τον προϋπαντήσει! Θέλησε να κρυφτεί αλλά η χαρά της που είδε τον φίλο της μετά από τόσο καιρό δεν την άφησε! Αλλά δυστυχώς για εκείνη, δεν άφησε και σε εμάς που κόντεψαν να βγουν τα μάτια μας με τα όσα αντικρίσαμε στις οθόνες μας!

Ο Στάθης Σχίζας κατάφερε να την βρει ανάμεσα στο πλήθος και πραγματικά έδειξε πόσο πολύ του έλειψε το κορίτσι του! Το ζευγάρι αντάλλαξε καυτά φιλιά στην οθόνη του ΣΚΑΪ και έτσι μας έδειξαν πόσο πολύ πραγματικά αγαπιούνται!

Η Αλεξάνδρα ωστόσο μας το είχε δείξει και λίγο νωρίτερα αφού όπως πήγε να σηκωθεί για να χαιρετήσει τον λεβέντη της που ήταν στα ξένα, προφανώς και λόγω… στενέματος, το φόρεμά της σκίστηκε και δεν άφησε τίποτα στη φαντασία. Βέβαια όπως και να ήταν τίποτα δεν άφηνε. Απλά μας έδειξε και μία καλύτερη εικόνα της πίσω όψης της που έχουμε θαυμάσει και στο παρελθόν!

Παναγιώταρου

Παναγιώταρου

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Λιανός την είδε, της έδωσε το μικρόφωνο και την σήκωσε όρθια για να τη θαυμάσουν όλοι!

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε, αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τρυφερά για τον φιναλίστ του Survivor.