Λίγες ώρες έχουν μείνει μέχρι τη στιγμή που το Survivor θα λάβει τέλος. Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αναδεικνύεται νικητής του ριάλιτι επιβίωσης που διήρκησε σχεδόν εφτάμιση μήνες και όπως είναι φυσικό η αγωνία του κοινού είναι πολύ μεγάλη! Πολλοί μάλιστα έχουν βαλθεί να κάνουν την ανατροπή και προσπαθούν να βγάλουν νικητή αυτόν που θέλουν περισσότερο!

Η Ασημίνα και η Μαίη, αποχώρησαν στον μεγάλο ημιτελικό, ενώ ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτοί που πήραν τα δύο εισιτήρια για τον τελικό.

Οι δύο άντρες, Στάθης και ‘Αρης, που εδώ σας είπαμε πόσα θα πάρει κι εκείνος χωρίς το έπαθλο, ήταν ξεκάθαρα από τους πιο δυνατούς. Η διαφορά φάνηκε εξ αρχής αφού και οι δύο ήταν εκείνοι που με την αγωνιστική τους δράση μέσα στους στίβους μάχης μπόρεσαν να ξεχωρίσουν με τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα όπως είναι φυσικό κρίνεται και δίκαια! Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ριάλιτι επιβίωσης όπως αναφέρει ξεκάθαρα ακόμα και ο ΣΚΑΪ. Άρα αυτός που θα μπορέσει τελικά να επιβιώσει είναι και ο πιο δυνατός αλλά και ο νικητής των 100.000 ευρώ!

Ωστόσο, πόσα παίρνουν οι παίκτες που έχουν καταφέρει να μείνουν στο παιχνίδι μέχρι και σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές;

Ο Στάθης είχε κανονίσει με τον Ατζούν και τους δικηγόρους του, να παίρνει 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Ο παίκτης, και σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έμεινε στον Άγιο Δομίνικο 18 εβδομάδες αφού ήταν από τους τελευταίους. Και αυτό τουλάχιστον είναι εύκολο στον υπολογισμό. 18.000 χιλιαρικάκια θα βάλει στον κουμπαρά του ο Στάθης Σχίζας!

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer