Το Survivor φτάνει απόψε (6/7) στο τέλος του και όλοι (ή σχεδόν όλοι) περιμένουν να μάθουν τον νικητή αν δεν τον υποψιάζονται ήδη δηλαδή! Το αποψινό επεισόδιο, που θα βγει και πάλι ζωντανά από το Γαλάτσι, θα μας αφήσει μία γλυκόπικρη γεύση αφού για εφτάμιση μήνες σχεδόν κράτησε μία καλή συντροφιά στο κοινό με όχι και τα καλύτερα δυνατά νούμερα τηλεθέασης αλλά με μία αξιοπρέπεια για τα δεδομένα της τηλεοπτικής αναμέτρησης, που ήταν ιδιαίτερα σκληρή φέτος.

Όπως είδαμε στον ημιτελικό του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ήταν εκείνες που πέρασαν πρώτες από την ψηφοφορία του κοινού για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου ήταν αυτή που δεν τα κατάφερε αποχωρώντας πρώτη από τον ημιτελικό ενώ ο παρουσιαστής του παιχνιδιού που είναι τόσο καιρό μαζί με τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο, ο  Γιώργος Λιανός σήμανε την έναρξη της νέας ψηφοφορίας.

Ξέρουμε ωστόσο ότι η Ασημίνα δεν θα είναι στον τελικό και μάλιστα σας είπαμε ΕΔΩ πόσα χρήματα πρόκειται να πάρει φεύγοντας από το Survivor. Πρόκειται για ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που είναι μάλλον…. εξωπραγματικό για παιδιά της ηλικίας της (μη σας πούμε και για μεγαλύτερα παιδιά…)

Πόσα χρήματα όμως θα κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης αν ΔΕΝ πάρει τα 100.000 ευρώ; Δηλαδή πόσα χρήματα έχει συμφωνήσει να πάρει από την παραγωγή ανεξάρτητα νίκης ή ήττας;

Έχουμε και λέμε. Ο Άρης έμεινε στο παιχνίδι 26 εβδομάδες! Και τι εβδομάδες! Με κόπο και ιδρώτα και χωρίς να ρίξει καθόλου νερό στο κρασί του! Η συμφωνία με τον Ατζούν λέει ότι θα αμείβεται με 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως! Άρα, με μία συμπαθητική γνώση μαθηματικών ο ποδοσφαιριστής θα πάρει 182.000 ευρώ! Παιδιά καλή προίκα! Να τα λέμε και αυτά! Καλοφάγωτα!