Εκτός εαυτού βγήκε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Ατζούν Ιλιτζαλί στο τουρκικό ριάλιτι επιβίωσης φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εκτοξεύει… καρέκλες!

Ο ίδιος όπως φαίνεται βρίσκεται με τους παίκτες σε Συμβούλιο του Νησιού όταν αρχίζει να καυγαδίζει άσχημα με μία παίκτρια των Διασήμων! Η μεταξύ τους αντιπαράθεση ξεφεύγει από τα όρια ενώ εκείνος φτάνει σε σημείο φωνάζοντας να τη ρωτάει τι ακριβώς της συμβαίνει και τα βάζει με όλους.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος λέει, λίγο πριν μία παίκτρια αποχώρησε από το συμβούλιο με κλάματα ενώ συνεχίζει να ρωτάει την παίκτρια των Κόκκινων αν δεν μπορεί κανείς να μιλάει για εκείνη και αν αυτό τελικά θέλει! Η ίδια, λέει ότι μιλάνε ήδη εδώ και μήνες ενώ ο Ατζούν φαίνεται ότι είναι πολύ εκνευρισμένος μαζί της λέγοντας ότι κάνει σκηνές κάθε μέρα στο ριάλιτι ενώ τη ρωτά αν στόχος της είναι να δημιουργήσει χάος!

Έπειτα ο Τούρκος παραγωγός, πηγαίνει στα σκηνικά όπου αρχίζει και ρίχνει τις καρέκλες ενώ όταν γυρίζει την ξαναρωτά γιατί δεν μπορεί να χαλαρώσει στο παιχνίδι και γιατί σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους ενώ λίγο αργότερα αναρωτιέται αν δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσβολές!

Survivor: Δείτε το ξέσπασμα του Ατζούν!

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αναστατωμένος ο Ντίνος από το γάμο της Αμαλίας-Είδε αυτό που δεν έπρεπε!

F1 Υπόθεση Christian Horner: Όλη η ζωή του καταρρέει

Survivor spoiler: Και ο Τζέιμς Καφετζής θέλει την ψηφοφορία-Τι θα κάνει ο Ατζούν;