Η παρουσιάστρια του Alpha και της εκπομπής Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου, πήρε μία σπουδαία απόφαση για το μέλλον της. Μάλιστα η ίδια το έκανε γνωστό μέσα από το Instagram. Η ίδια συνηθίζει να αποκαλύπτει στα social media πολλές φορές όσα την απασχολούν. Επιπλέον δεν είναι από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που τηρούν σιγή ιχθύος για τα προσωπικά τους. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές όχι μόνο τα λέει αλλά δέχεται και συμβουλές!

Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια έκανε γνωστή μία σπουδαία απόφαση που έλαβε για το μέλλον της και τη ζωή της γενικότερα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μπαίνοντας στη νέα χρονιά πήρε μια μεγάλη απόφαση για το μέλλον της.

Γνωρίζει καλά ότι η γονιμότητα με την πάροδο των χρόνων μειώνεται. Έτσι πήρε την απόφαση να ξεκινήσει την κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις της γύρω από τη διαδικασία που ξεκίνησε. «Λίγο πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση. Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για εμένα. Είναι μια επένδυση ζωής. Γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα παιδάκι. Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται. Γι’ αυτό πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων! Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει κι εκείνη», ανέφερε στο μήνυμά της στο Instagram.

Τι είχε πει στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου

Πριν λίγες ημέρες μέσα από τον τηλεοπτικό αέρα του «Super Κατερίνα» είχε αποκαλύψει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων.

«Θέλω να αναφερθώ στην αποκάλυψή σου ότι έκανες κατάψυξη ωαρίων. Πολλές γυναίκες δεν το μοιράζονται, δεν το λένε, γιατί το θεωρούν ταμπού. Κι εγώ είμαι σε αυτήν τη διαδικασία. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά, δεν το έχω κάνει ακόμη. Έχω κάνει πολλά ραντεβού με γιατρούς γιατί θα γίνω 37 χρόνων. Έκανα εξετάσεις και έχω χαμηλή την ορμόνη της γονιμότητας. Εμένα οι γιατροί μου λένε ότι δεν ξέρουν αν θα μπορέσω να κάνω παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξω τώρα τα ωάριά μου. Γιατί μπορεί παιδί να κάνεις σε 3-4 χρόνια», είχε εκμυστηρευτεί.