Ο Νίκος Κοκλώνης και κατά συνέπεια η Barking Well Media, που μέχρι στιγμής έχουμε συναντήσει παραγωγές της τόσο στο MEGA όσο και στον ALPHA, «ανοίγουν» τα φτερά τους και φτάνουν μέχρι το Μαρούσι αφού όπως φαίνεται, μία νέα συνεργασία ξεκινά!

Το κανάλι του ΑΝΤ1 καλοείδε όπως φαίνεται τις καλοστημένες παραγωγές της μεγάλης εταιρείας και αποφάσισε το why not; Άλλωστε μην ξεχνάμε το τελευταίο «απόκτημα» της Barking Well Media που ακούει στον όνομα Τζώνη Καλημέρης. Έτσι ο Νίκος Κοκλώνης δέχτηκε την πρόταση να αναλάβει την  παραγωγή του νέου τηλεπαιχνιδιού με τίτλο Family Game.  Πρόκειται για ένα πρωτότυπο φορμάτ που απέκτησε το κανάλι του Αμαρουσίου εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του στην τυπολογία των τηλεπαιχνιδιών, αφού «Ρουκ Ζουκ», «5Χ5» και «Ποιος Θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» παραμένουν στις επάλξεις. Το νέο παιχνίδι δεν είναι απλώς οικογενειακό. Οι συμμετέχοντες είναι οικογένειες που γίνονται ομάδα. Παιδιά και γονείς παίζουν γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια… σε πιο μεγάλη και εντυπωσιακή έκδοση και προσπαθούν να κερδίσουν τους αντιπάλους. Το «Family game night» δημιουργήθηκε το 2010 στην Αμερική κι από τότε έως σήμερα έχει υλοποιηθεί από πολλά κανάλια του εξωτερικού με επιτυχία.

Εντωμεταξύ το κανάλι αναζητεί το… τέλειο ζευγάρι με δυνατή χημεία για την παρουσίαση του νέου σόου «Family Game Fight». Για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα πέρασαν από δοκιμαστικό ο Φάνης Λαμπρόπουλος και η Κατερίνα Στικούδη. Παρότι και οι δύο είναι αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1, η μεταξύ τους χημεία δεν έπεισε απόλυτα τους ιθύνοντες του σταθμού, που συνεχίζουν την προσπάθεια να βρουν την ιδανική λύση για το βραδινό τηλεπαιχνίδι με αντίπαλες δύο οικογένειες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δοκιμαστικά συνεχίζονται υπό άκρα μυστικότητα, ενώ δοκιμάζονται και πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι φίλων – και όχι απαραίτητα άνδρας και γυναίκα. Το «Family Game Fight» προορίζεται για την prime time και πιθανότατα για το βράδυ του Σαββάτου.

 

Όλες οι ειδήσεις

Naftemporiki TV: Νέο κανάλι στις τηλεοράσεις!

Survivor all star: Αυτούς έχει προσεγγίσει η παραγωγή – Φωτιά με Βαλαβάνη – Βασάλο – Ο όρος που ζήτησαν

Ράδιο Αρβύλα: Τι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη και τον ΑΝΤ1