Αβέβαιο μοιάζει να είναι το μέλλον της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη, Ράδιο Αρβύλα αφού όπως φαίνεται, το Μουντιάλ μόνο… πονοκέφαλο προκαλεί στον ΑΝΤ1.

Η σατιρική εκπομπή αναμενόταν να ξεκινήσει τον Οκτώβριο αφού το παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» θα σταματούσε τις καθημερινές προβολές και θα «μετακόμιζε» στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όμως το Μουντιάλ που πρόκειται να γίνει στο Κατάρ, μόνο… προβλήματα φαίνεται να δημιουργεί στους υπεύθυνους προγραμματισμού του σταθμού αλλά και τον ίδιο τον Αντώνη Κανάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό από τη ροή προγράμματος, το «πανηγύρι» του ποδοσφαίρου πρόκειται να ξεκινήσεις μέσα στον Νοέμβριο και να τελειώσει στις 18 του επόμενου μήνα. Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τις ακριβείς ώρες των αγώνων κάτι που «δένει» τα χέρια της ροής της εκπομπής του Αντώνη και των συνεργατών του. Έτσι παίζει το σενάριο η εκπομπή να αρχίσει μετά τις γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Έχει ήδη υπάρξει μία συνάντηση μεταξύ των ιθυνόντων του ΑΝΤ1 και της ομάδας παραγωγής της εκπομπής αλλά λύση δε φάνηκε να υπάρχει.

Και εδώ είναι που ξεκινά το πρόβλημα. Οι Ράδιο Αρβύλα θέλησαν να ξέρουν ποιος θα είναι ο αγώνας που θα προβάλλει καθημερινά ο ΑΝΤ1. Όλοι οι υπόλοιποι θα παίζουν στον ΑΝΤ+. Όμως κανείς ακόμα από την παραγωγή του σταθμού δεν γνωρίζει ποιοι θα είναι οι αγώνες. Προφανώς και θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει το Μουντιάλ για να δει ποιες είναι οι χώρες που θα «τραβήξουν» από άποψη τηλεθέασης. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που προβάλλεται αυτό το παγκόσμιο γεγονός.

Δείτε τι είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Super Κατερίνα Γιάννης Πουλόπουλος για το μέλλον της εκπομπής.

 Στο μεταξύ, όπως αναφέρθηκε στη σημερινή εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής, ψάχνει ακόμα έναν για την παρέα. Ο ίδιος κρίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένα σχόλιο, μία νέα άποψη που θα πρέπει να ακούγεται στην εκπομπή.

Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει τελικά και αν η εκπομπή συνεχιστεί με το ίδιο μοτίβο δηλαδή με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το Μοναστήρι που γυρίζεται η σειρά

Βούρκωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Πάτρα – Δεν μπόρεσε να τραγουδήσει

Κιμ Καρντάσιαν: Μας δείχνει την πίσω όψη της βαμμένη ξανθιά!