Αναδιάρθρωση στον τομέα επικοινωνίας της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Οπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, η Σόνια Καζόνι αναλαμβάνει επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well. Στέλεχος με πολυετή πείρα, που εδώ και χρόνια συμπεριλαμβάνεται στον κύκλο των στενών συνεργατών του παρουσιαστή και παραγωγού, κατείχε επιτελικές Θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ και της επικοινωνίας, με επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 20 χρόνια.

Από τη νέα της Θέση θα συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της Barking Well. Στο δυναμικό της ίδιας Διεύθυνσης εντάσσεται η Χριστίνα Μουσούλη, έμπειρο στέλεχος της επικοινωνίας, με πολυετή πορεία στον χώρο των media και της τηλεόρασης. Η Χρ. Μουσούλη αναλαμβάνει καθήκοντα communications manager, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της εταιρείας, αλλά και στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τέλος, επιτελικό ρόλο στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well αναλαμβάνει επίσης η Σοφία Τουντούρη. Με μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, από τη θέση της community & public relations director Θα συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well και στον τομέα των corporate affairs.

Τι ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης;

Ο παραγωγόs και παρουσιαστήs, Νίκος Κοκλώνης, έχει ήδη δρομολογήσει τα τηλεοπτικά του σχέδια τόσο για το πρώτο όσο και για το δεύτερο μισό τηs ερχόμενηs σεζόν. Το μουσικό σόου «Just the 2 of us» θα επιστρέφει και μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να υλοποιηθεί στην επίσημη εκδοχή του που Θα έχει τίτλο «All star J2 us» και θα προβάλλεται στον ALPHA. Μάλιστα λέγεται ότι αυτή τη φορά τα ζευγάρια τα οποία θα συμμετέχουν θα είναι 20 και πωs το πρόγραμμα που Θα ξεκινήσει στην αρχή τηs σεζόν θα τερματίσει… το Πάσχα. Παράλληλα ο Νίκοs Κοκλώνηs ετοιμάζει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All together now»!

Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε Θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από 100 άτομα από όλο το φάσμα τηs μουσικήs παραγωγήs. Επειδή ο αριθμόs των κριτών είναι μεγάλοs και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσειs με την εταιρεία διανομήs του φορμάτ ώστε να κατέβει ο αριθμόs των κριτών στους 50.