Τώρα που ο Γιώργος Λιανός αναλαμβάνει το «Survivor All Star», το «Voice» αναζητά ξανά παρουσιαστή. Φέτος, δε, ο νικητής θα αναδειχθεί αργότερα από κάθε άλλη χρονιά, αφού τα lives αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 9 Φεβρουαρίου και έπειτα. ‘Οπως όλα δείχνουν, για το Κανάλι η επιλογή είναι μονόδρομος και ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια που έκανε το «μπαμ» με την έλευσή της φέτος στον ΣΚΑΙ αποτελεί και την απόλυτη προτεραιότητα των ανθρώπων του σταθμού, πράγμα που σημαίνει πως θα πάρει το χρίσμα της οικοδέσποινας και στη βραδινή ζώνη!

Η αποχώρησή της από τον ΑΝΤΙ και η μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ προκάλεσε πολλά σχόλια. Η απόφαση της Φαίης  όμως να μην ασχοληθεί στην πρωινή εκπομπή της με την ειδησεογραφία αλλά να παραμείνει πιστή στην ψυχαγωγία ήταν σαφής, γι’ αυτό και, όπως φαίνεται, ετοιμάζεται να κάνει και ένα ακόμα βήμα στον χώρο της ψυχαγωγίας, που ίσως είναι… προάγγελος για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Εκτός λοιπόν από το Voice που μάλλον θα προκύψει, στη συμφωνία με τον ΣΚΑΪ περιλαμβάνεται και η παρουσίαση ενός βραδινού εορταστικού σόου, που θα προβληθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τόσο η διοίκηση του σταθμού όσο και η παρουσιάστρια επιθυμούν να παρουσιάσει ένα βραδινό σόου μέσα στις γιορτές, που θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές. Σκοπός τους είναι να υπάρχει ένας κεντρικός καλεσμένος από τη μουσική σκηνή και γύρω του να «χτιστεί» ενα ευχάριστο ψυχαγωγικό σόου, με πολλά τραγούδια εκπλήξεις και εορταστική διάθεση.

Η προετοιμασία του θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα ώστε τα γυρίσματα να γίνουν λίγο πριν απο τις γιορτές και κάπου εκεί ανάμεσα στα Χριστουγέννα και την Πρωτοχρονιά η παρουσιάστρια να καλωσορίσει τους τηλεθεοτtς σε ένα βραδινό πρόγραμμα που ίσως και να είναι… δοκιμαστικό για το τι θελει να κάνει τα επόμενα χρόνια. Βέβαια η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ είναι ότι και την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη, αλλά αυτό δεν αποκλείει την παρουσίαση και μίας βραδινής εκπομπής.

Όλες οι ειδήσεις

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα στη φυλακή!

Λύθηκε το μυστήριο στην ΑΕΚ με τον Τσούμπερ που έχασε το Μουντιάλ

Έλεος: Ηλίας Ψινάκης-Αννίτα Πάνια έτοιμοι να τα σαρώσουν όλα στο MEGA