Στην ΕΡΤ η Κατερίνα Καραβάτου; Και πρόσωπο-έκπληξη «παίζει» για το νέο τηλεπαιχνίδι που εξετάζει η ΕΡΤ για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης προκρίνει το τηλεπαιχνίδι «Πες την λέξη» με στόχο να το εντάξει στις 19:00 το απόγευμα κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού έπεσε στο τραπέζι και το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου. Η πρώην παρουσιάστρια του MEGA φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους επικρατέστερους, ωστόσο ισχυρή υποψηφιότητα, που συγκεντρώνει πολλές θετικές εισηγήσεις εντός ΕΡΤ, έχει και ένας άνδρας ηθοποιός.

Τις προσεχείς ημέρες θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το πρόσωπο που θα πει τη λέξη στην ΕΡΤ.

 

Κατερίνα Καραβάτου: Έχω δεχτεί bullying

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου, το μεσημέρι του Σαββάτου (21/5), στον «αέρα» της εκπομπής «Τι λες τώρα» του MEGA.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίαζαν την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή πριν από λίγες ημέρες στα Κάτω Πατήσια. Όσο οι μέρες περνούν πληθαίνουν οι φωνές που αναφέρουν ότι το παιδί ήταν θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν κι εκείνη παιδί είχε δεχτεί bullying.

 

«Θέλω να σας πω κάτι που δεν έχω πει ούτε στη μάνα και τον πατέρα μου» είπε αρχικά.

«Όταν ήμουν στην ίδια ηλικία με αυτό το παιδί, σε μια πολύ κεντρική οδό κοντά στο σπίτι μου, φεύγοντας από το σχολείο ήρθαν πάνω μου δυο κορίτσια και άρχισαν να με σπρώχνουν, να μου μιλάνε άσχημα. Προσπάθησαν να μου βγάλουν τα σκουλαρίκια… Ήταν πολύ άγριο. Δεν τις ήξερα, δεν είχα ιδέα ποιες ήταν, περπατούσα απλά με τη σάκα μου και πήγαινα σπίτι μου.
Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα, το πιστεύετε; Και σκέφτομαι ότι αυτό ήταν ένα περιστατικό που δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά. Άρχισα να τρέχω και να φωνάζω έντρομη. Δε το είπα ποτέ στη μητέρα μου και τον πατέρα μου, που είχα πάρα πολύ στενή σχέση μαζί τους. Δεν τους φοβόμουν. Το κουβαλώ ακόμα αυτό το περιστατικό και το σκέφτομαι συχνά, ακόμα και σε αυτή την ηλικία που έχω φτάσει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.