Η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star, που αποτελείται από τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με το Breakfast @Star.

Το ζευγάρι βγήκε το ίδιο και το ανακοίνωσε στη σημερινή τους εκπομπή η οποία μπορεί κανείς να πει ότι έχει γίνει άκρως ανταγωνιστική και έτσι μπόρεσε να επανατοποθετήσει το Star  στον πρωινό ανταγωνισμό.

Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου είχαν εξομολογηθεί πριν λίγες μέρες: «Περνάμε πάρα πολύ όμορφα. Είναι πάρα πολύ ωραίο το γεγονός ότι κάθε μέρα πηγαίνεις και μπορείς να είσαι όσο παραγωγικός μπορείς και θέλεις. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί», είπε ο Ετεοκλής Παύλου. Με την Ελένη Χατζίδου να συμπληρώνει: «Δεν ξέρουμε και πώς αλλάζει αυτό και πότε αλλάζει, τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει θετικά ή αρνητικά. Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει», για την καλή συνεργασία που έχουν εντός κι εκτός του πλατό της εκπομπής τους.

Η είδηση έγινε γνωστή λοιπόν από την Ξανθίππη Βουτσαλά αλλά και τους ίδιους τους παρουσιαστές που ανακοίνωσαν ότι χτες (1/6) υπογράφηκε η ανανέωση του συμβολαίου τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η πρωινή… φιέστα δε σχολιάστηκε και με τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ γιατί δεν άρεσε μάλλον το στυλ που ανακοινώθηκε από την Ξανθίππη Βουτσαλά.

Star: Δείτε πώς σχολιάστηκε το γεγονός από τη Φαίη Σκορδά