Μεγάλες αλλαγές αναμένονται στην ενημέρωση καθώς ο ισχυρός άνδρας των Media, Σταμάτης Μαλέλης ανακοίνωσε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η απόφαση του ισχυρού άνδρα της Συγγρού προκαλεί ήδη αναταράξεις στο εσωτερικό του σταθμού, τη σπγμή που το δελτίο έχει σημειώσει σημαντική άνοδο το τελευταίο δίμηνο. Σε πρώτη φάση, όπως ανακοινώθηκε σε σύσκεψη του Μega, θα αναλάβουν αυξημένες αρμοδιότητες οι διευθυντές σύνταξης Στράτος Μπαλής και Βαγγέλης Γκαϊντές, ωστόσο θα υπάρξει και έξωθεν ενίσχυση του MEGA για τη Θέση του διευθυντή ειδήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στο Μegα και μάλιστα σε ρόλο διευθυντικό βρίσκεται ο Νίκος Στρα-βελάκης, ο οποίος διανύει τους τελευταίους μήνες του συμβoλαίου του με τον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Σταμάτης Μαλέλης αφού ανανκοίνωσε την υποψηφιότητά του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι βασικοί του στόχοι είναι:

· Η εκπόνηση ενός αξιόπιστου σχεδίου για την ανάπτυξη του Βορείου Αιγαίου.

· Η πραγματική διεκδίκηση των Ευρωπαϊκών πόρων για την ανάπτυξη της Περιφέρειας.

· Η κινητοποίηση, χωρίς αποκλεισμούς, όλων των παραγωγικών δυνάμεων των νησιών μας.

· Η βιώσιμη διαχείριση του μεταναστευτικού χωρίς ακρότητες, λαϊκισμούς και επικίνδυνες κορώνες.

· Η εκπόνηση επικοινωνιακού σχεδίου για την ανάδειξη του Βορείου Αιγαίου ως προορισμού για τον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό.

· Η ανάδειξη και αξιοποίηση του πολιτιστικού θησαυρού των νησιών μας.

Όπως τόνισε, αμέσως αρχίζει η συγκρότηση μίας ισχυρής ομάδας που θα βγάλει το Β.Αιγαίο από τον φαύλο κύκλο της υπανάπτυξης.