Ο πολυπράγμων Νίκος Κοκλώνης φαίνεται ότι ρίχνει τα δίχτυα του και στην υποκριτική τέχνη αφού η Barking Well Media ενεργοποιείται και στη μυθοπλασία!

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη σύστησε ειδική ομάδα παραγωγής για σειρές υπό τον Πέτρο Μπούτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία  Κοκλώνη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Star για μια νέα σειρά.

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής, παραγωγός και επιχειρηματίας ευχήθηκε την Πρωτομαγιά στην Κατερίνα Καινούργιου, που είχε τα γενέθλιά της! Ο κολλητός φίλος της παρουσιάστριας, Νίκος Κοκλώνης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια αφιέρωση, όλο αγάπη για τη συνεργάτιδά του.

«Αληθινός φίλος είναι κάποιος που σε αφήνει να έχεις πλήρη ελευθερία και να είσαι – και ιδίως να αισθάνεσαι – ο εαυτός σου. Αυτό ακριβώς βρήκαμε ο ένας στον άλλον. Χρόνια Πολλά μωρό μου! Να είσαι πάντα έτσι ξεχωριστά συναισθηματική! Να σου φέρει όσα ονειρεύεσαι η νέα σου χρονιά! Σου αξίζουν τα καλύτερα. Σε όσα έχουμε ζήσει και σε όσα συναρπαστικά έρχονται, πάντα μαζί!» αναφέρει ο ιδιοκτήτης της Barkingwell Media στο Instagram Story που ανέβασε, ενώ ακολούθησε και ξεχωριστό ποστ με την παρακάτω λεζάντα: «Τη μέρα που γιορτάζει η φύση ολόκληρη, γιορτάζει και αυτό το ξεχωριστό, ολάνθιστο κορίτσι μου! Να σε χαιρόμαστε θεάρα μου πανέμορφη μέσα κι έξω!».