Σε τροχιά ανανέωσης του συμβολαίου της με τον Alpha βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την ώρα που το όνομά της «παίζει» εδώ και μήνες σε πολλαπλά σενάρια μεταγραφής. Εν μέσω πληροφοριών που ήθελαν την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί κρούση από τουλάχιστον δύο αντίπαλα κανάλια, ο Alpha επιχειρεί να βάλει τέλος στα σενάρια και
να «κλειδώσει» το «Ηappy Day» στη συχνότητά του. Το τρέχον συμβόλαιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή λήγει τον Ιούνιο, με δυνατότητα ενεργοποίησης ενός ακόμα χρόνου από την πλευρά του καναλιού.

Ο ΑΙpha, όμως δεν περιορίζεται σε αυτό, αλλά προτείνει ανανέωση της συμφωνίας με μακρύ ορίζοντα. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του Aipha προς την παρουσιάστρια αφορά νέο συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια, ενώ περιλαμβάνει και βελτιωμένους οικονομικούς όρους. Η παρουσιάστρια, που είχε συζητήσεις και με άλλους σταθμούς για να εξετάσει τις προτάσεις τους φέρεται να βρίσκεται πλέον κοντά στις τελικές υπογραφές με το κανάλι με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια!

Κάποιες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι υπολείπονται όνο οι τελικές υπογραφές για να «κλειδώσει» η παραμονή της στην Κάντζα έως το 2025!

Μέχρι την τελευταία στιγμή ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη! Κι αυτό γιατί στο κάδρο των διεκδικητών φέρεται να μπαίνει τις τελευταίες μέρες και το Open!

Προηγουμένως, συζητήσεις της παρουσιάστριας του «Happy Day» έγιναν τόσο με τον ΑΝΤ1, που αποφάσισε ωστόσο να συνεχίσει την πρωινή του ζώνη με τον Γιώργο Παπαδάκ, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που αναμένεται να ανανεώσουν σύντομα, όσο και με τον ΣΚΑΪ. Η παραμονή της Σταματίνας στον Alpha, εφόσον πέσουν οι τελικές υπογραφές, θα σημάνει το τέλος των σεναρίων για σούπερ ντόμινο μεγάλων αλλαγών στην πρωινή ζώνη που διαφαίνονταν πριν λίγους μήνες.