Άρωμα… ΣΚΑΪ υπάρχει στην τελική ευθεία της διαδικασίας στελέχωσης του Action 24, καθώς όσο περνούν οι μέρες τόσο συμπληρώνεται το παζλ των ονομάτων που θα βγουν μπροστά στο σημαντικό μιντιακό εγχείρημα των Μπάκου και Καϋμενάκη.

Ήδη από το καλοκαίρι έχει γίνει γνωστή η μεταβίβαση του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει το κανάλι, με την πιο ηχηρή μεταγραφή σε αυτή τη φάση να είναι ο Νίκος Υποφάντης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μετά την πολύχρονη παρουσία του στο κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως βάζει πλώρη για νέα δημοσιογραφικά ταξίδια. Έτσι, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα, αναμένεται να αναλάβει την πρωινή ενημερωτικού ζώνη του σταθμού, από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.

Κεντρικός στόχος είναι να επωφεληθεί από την τηλεοπτική μετακόμιση των «Αταίριαστων» στο slot 12-2.

Την ίδια στιγμή, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων κλειδώνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βασίλης Τσεκούρας με σχολιαστές τους Σεραφείμ Κωτρότσο και Ανδριάνα Ζαρακέλη, ενώ στην εκπομπή του Γιώργου Πιέρρου θα σχολιάζουν οι Δημήτρης Τάκης και Έλενα Καλογεροπούλου.

Σε ό,τι αφορά το πρωινό 6-10, η διοίκηση κατέληξε στον Γιώργο Κακούση, γνωστό από την πολυετή θητεία του στα ερτζιανά, ο οποίος προτιμήθηκε τελικώς από τον Βαγγέλη Γιακουμή για το πόσο αυτό.

Τέλος, σχετικά με τις προσχωρήσεις στο μέτωπο της ψυχαγωγίας, το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα είναι αυτό της πρώην παρουσιάστριας του «Voice», Δάφνης Καραβοκύρη.

Όλες οι ειδήσεις

Φλόγα και άνεμος: Μαθεύεται η σχέση Αγάπης και Σπύρου – Η Κυβέλη ανακαλύπτει γράμματα του Γιώργη

ΣΚΑΪ: Αυτή είναι η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στον Γιώργο Λιάγκα-Μην συγχίζεσαι ρε Γιώργο!

Ο Ολυμπιακός έχει το βάθος και την ποιότητα ώστε να βρίσκει λύσεις