Μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, δόθηκε η απάντηση που… έπρεπε στον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος νωρίτερα σήμερα φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος για συναδέλφους που του προτείνουν, να αλλάξει τη σκαλέτα της εκπομπής του και να γίνει πιο lifestyle. Ο παρουσιαστής όπως είπε μετά από 30 χρόνια καριέρας, δεν δέχεται υποδείξεις.

«Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Δείτε τι του απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς ο οποίος για αρχή ευχήθηκε τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα να μην αφορούν εκείνον:

«Για εμάς έλεγε; Δεν είπε κανείς για τη σκαλέτα. Είπαμε για τη σκαλέτα; Το υπονοήσαμε πολύ ωραία όμως, είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται Γιώργο, μην συγχύζεσαι τόσο πολύ, εσύ κάνεις αυτό που θέλεις. Μην πειράζεις τις σκαλέτες των άλλων γιατί στη σκαλέτα κάποιας εκπομπής μπορεί να είναι να σχολιάσει τη δική σου τη σκαλέτα που δεν είναι η ίδια. Να κάνουμε όλοι την εκπομπή που θέλουμε. Είναι λιθαράκι ή είναι ολόκληρο κτίριο; Ναι, οκ, όλες οι εκπομπές νιώθουν μια πολύ έντονη ανάγκη εσωτερική μαζί με άλλα θέματα να ασχοληθούν και πάρα πολύ ώρα με αυτό το θέμα, το οποίο είναι ένα τραγικό θέμα. Δεν είναι ένα θέμα για να το παίζουμε κάθε μέρα. Και με την Πάτρα από ένα σημείο και μετά χάσαμε το ζητούμενο και βλέπαμε κάτι άλλο. Το θέμα της Πάτρας το τερματίσαμε, δεν το θυμάται κανείς».

«Τον έχουν θυμώσει πολύ. Μη θυμώνεις. Κάνε αυτό που θέλεις να κάνεις. Τώρα μπερδεύεται το πράγμα, ενώ θέλει να μιλήσει για την υπόθεση, απαντάει και για μία άλλη εκπομπή. Ας μην μετράμε τα νούμερα, αφού θέλουν να ασχοληθούν με αυτό οι εκπομπές. Αφήστε τους. Να φύγει ατό το κομμάτι του ανταγωνισμού με τα νούμερα. Μη συγχίζεσαι ρε Γιώργο, τόσα χρόνια είσαι στην τηλεόραση».

O Γιώργος Λιάγκας στη σημερινή εκπομπή «Το Πρωινό», σχολίασε φανερά εκνευρισμένος, πως δεν θα πάρει άδεια από κανέναν για το πώς θα φτιάξει τη σκαλέτα της εκπομπής, με αφορμή την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Στη συνέχεια μάλιστα, ακολούθησε ένα δεύτερο ξέσπασμα του παρουσιαστή, ζητώντας από συναδέλφους του, να μην τον προκαλούν, διότι έχει στοιχεία και ονόματα για το ποιες εκπομπές βγάζουν ψεύτικες τηλεφωνικές συνομιλίες.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση του Νίκου Μουτσινά