Στη βελτίωση των ποσοστών τηλεθέασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ρίχνουν το βάρος στον ΣΚΑΪ ενόψει της κορύφωσης της προεκλογικής περιόδου. Σε αντίθεση με την πρωινή ενημερωτική ζώνη, που βρίσκει τον βηματισμό της για τα καλά, και τη σταθερή πορεία του Γιώργου Αυτιά τα Σαββατοκύριακα, καθώς και τη μικρή μεν, σαφή δε άνοδο των «Αταίριαστων», που κέρδισαν μερίδιο από την πίτα της ενημέρωσης, με φόντο την τραγωδία των Τεμπών, η Σία Κοσιώνη δεν κατάφερε να επωφεληθεί.

Αντιθέτως, τα νούμερα του δελτίου έχουν πάρει την κατιούσα τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, μετα μονοψήφια ποσοστά να βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Παρ’ όλα αυτά, ο επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, και η διοίκηση ευελπιστούν πως η πολιτική επικαιρότητα που θα ακολουθήσει θα ευνοήσει τον τηλεοπτικό σταθμό και κατ’ επέκταση το κεντρικό δελτίο, χάρη στην παράδοση που είχε χτιστεί στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μεταξύ άλλων, συζητείται η ακόμα μεγαλύτερη ενεργοποίηση κυρίως των Αλέξη Παπαχελά και Παύλου Τσίμα, ενώ δεν αποκλείονται και… χειρουργικές επεμβάσεις στο κομμάτι της προσέγγισης της δραστηριότητας των πολιτικών αρχηγών. Ορισμένοι έχουν ρίξει στο τραπέζι και την ιδέα για μια πιο τακτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά σε ό,τι αφορά τα χρηστικά θέματα της οικονομίας.

 

ΣΚΑΪ: Δείτε απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!