Σε πολύ δύσκολη θέση έχει έρθει το κανάλι του ΣΚΑΪ όσον αφορά την πρωινή ζώνη. Τα νούμερα που σημειώνουν τόσοι οι Αταίριαστοι όσο και η Φαίη Σκορδά δεν είναι αυτά που περίμενε το κανάλι και αν και το «σούσουρο» για τράμπα των δύο εκπομπών στο πρόγραμμα ακούγεται εδώ και καιρό τα πράγματα τώρα γίνονται κρίσιμα.

Αυτό γιατί το Mega έχει κάνει πρόταση στους Αταίριαστους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο προσπαθώντας να «κλέψει» το επιτυχημένο δίδυμο και να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες που έχουν δημιουργηθεί. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, στον ΣΚΑΪ κινητοποιήθηκαν άμεσα όταν έμαθαν για την πρόταση και κάλεσαν τους δύο παρουσιαστές για συζητήσεις ώστε να ακούσουν τα παράπονά τους αλλά και τα αιτήματα που έχουν ώστε να μη φύγουν από το κανάλι.

Να θυμίσουμε ότι τη φετινή χρονιά οι Αταίριαστοι, παρά την επιτυχία που σημείωναν πέρσι, μετακινήθηκαν από την πρωινή ζώνη 10:00-12:00 στη μεσημεριανή των 12:00-14:00. Αυτό έγινε λόγω έλευσης της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη στην οποία το κανάλι πόνταρε πολλά. Ωστόσο η μετακίνηση αυτή αποδείχθηκε καταστροφική για την ενημερωτική εκπομπή και τα νούμερά της.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι Κούτρας και Ντσούνος να ζητήσουν την επαναφορά τους στο slot των 10:00-12:00 όμως αυτό θα σημαίνει προβλήματα με τη Φαίη Σκορδά. Το συμβόλαιο της παρουσιάστριας μιλάει ρητά για την πρωινή ζώνη και το slot 10:00-12:00 και ο γρίφος όλο και περιπλέκεται. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποια απόφαση πάρει το κανάλι κάποιος θα μείνει δυσαρεστημένος…

Όλες οι ειδήσεις 

Oscars 2023: Σε αυτό το κανάλι θα προβληθούν στην Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει

Survivor διαρροή 26/2: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία!