Κοσμογονικές αλλαγές δρομολογούνται στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, σε σημείο μάλιστα που έχει ζητηθεί από τον διευθυντή του τομέα, Β. Παπαδρόσο, να αναβάλει επ αόριστον την καλοκαιρινή τον ξεκούραση.

Βλέπετε, το προσεχές φθινόπωρο είτε θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές είτε Θα ξεκινήσει επισήμως η προεκλογική εκστρατεία, που σε αυτή την περίπτωση Θα τερματιστεί στα τέλη της άνοιξης του 2023.

Με αυτά τα δεδομένα, η ολική επαναφορά του καναλιού στα μονοπάτια των προηγούμενων ετών καθίσταται ένα από τα βασικά στοιχήματα για την επόμενη σεζόν. Οπως είναι ήδη γνωστό, στην πρωινή ζώνη Θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ο Δ. Οικονόμου, ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντ. Κουτροκόη, με τον δεύτερο να ξεκινά στις 5 και ακολούθως να συμπορεύεται με τους υπόλοιπους.

Μαζί του για την πρώτη ενημερωτική ώρα του σταθμού θα είναι η δημοσιογράφος Μάρω Καρούση. Το επόμενο μέτωπο με το οποίο ασχολούνται Εύη Κουτσαυτάκη και Β. Παπαδρόσος είναι οι «Αταίριαστοι», όπου ενόψει των αλλαγών που ετοιμάζονται στο περιεχόμενο της εκπομπής, αλλά και της γενικότερης ανανέωσης που επιχειρείται, γίνεται για πρώτη φορά λόγος να μπει… ανάμεσα στους Κούτρα και Ντζούνο μια Θηλυκού γένους δημοσιογραφική παρουσία. Μεταξύ των κυριών που έχουν βολιδοσκοπηθεί είναι και η Δέσποινα Βλεπάκη  από το OPEN. Ωστόσο, αν και ο ρόλος του προσώπου που Θα επιλεγεί επ’ ουδενί θα είναι ισοδύναμος με αυτόν του επιτυχημένου διδύμου (Θα αφορά μία στήλη ή εμπλοκή σε συγκεκριμένη θεματολογία), φαίνεται πως η όλη συζήτηση έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους έμπειρους δημοσιογράφους, οι οποίοι, σύμφωνα με μαρτυρίες από το Νέο Φάληρο, εμφανίζονται ξεκάθαρα ενοχλημένοι.

ΣΚΑΪ: Μετακομίζουν οι Αταίριαστοι

Μετακομίζουν οι Αταίριαστοι τη νέα σεζόν. Όχι, δεν αλλάζουν ζώνη ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος στον ΣΚΑΪ καθώς συνεχίζουν κανονικά και καθημερινά 10-12 αλλά αλλάζουν πλατό.

Από τα κεντρικά στούντιο του ΣΚΑΪ απ’ όπου βγαίνει όλη η ενημέρωση οι «Αταίριαστοι» μετακομίζουν στο πλατό της ψυχαγωγίας στα Μελίσσια με στόχο την ανανέωση και ενίσχυση της εκπομπής.

Στη νέα τους στέγη θα έχουν μεγαλύτερο πλατό με νέο σκηνικό αλλά και αλλαγές στο κόνσεπτ της εκπομπής. Η μετακόμιση των Αταίριαστων σε νέο πλατό θα φέρει αλλαγές και στη ραδιοφωνική τους εκπομπή. Καθώς δεν θα προλαβαίνουν το πρωί σε ώρα αιχμής να κάνουν ραδιόφωνο στο Φάληρο και αμέσως μετά τηλεόραση στα Μελίσσια, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος θα μετακινηθούν στη ζώνη 15:00-17:00 παίρνοντας τη θέση της Μαρίας Αναστασοπούλου που μετακομίζει στον ΑΝΤ1 και τον Γιάννη Κολοκυθά.