Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον ΣΚΑΪ αφού σε μεγαλύτερο… γήπεδο Θα παίζουνοι «Αταίριαστοι». Όχι, δεν το γύρισε στο ποδόσφαιρο το δημοσιογραφικό δίδυμο του καναλιού του Νέου Φαλήρου απλά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βγαίνουν από το μεγάλο στούντιο των Μελισσίων στο slot 10-12.

Μάλιστα η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου το δίδυμο Χρήστου Κούτρα -Γιάννη Ντζούνου να έχει τη δυνατότατα να παίζει… μεγαλύτερη τηλεοπτική μπάλα, με πιο πλούσια θεματολογία, η οποία θα ακουμπάει και στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.

Θα ακολουθεί στο 12-2, επίσης από τα Μελίσσια, η Μαρία Μπακοδήμου, στην εκπομπή της οποίας, πέραν του ψυχαγωγικού κομματιού και της ενασχόλησης με τα άλλα προγράμματα του καναλιού του Νέου Φαλήρου, θα υπάρχουν και ισχυρές δόσεις κοινωνικής επικαιρότητας. σε ένα concept που θα παραπέμπει ουσιαστικό στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά.

Στο μεταξύ, έκλεισε η ομάδα των δημοσιογράφων που θα αντικαταστήσει τους παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τους «συνήθεις υπόπτους„ Βούσουλα-Υποφάντη, καθώς και τους Αρτεμις Μάντη, Σταύρο Ιωαννίδη, Έλενα Παπαδημητρίου. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Ναντίν Χαρδαλιά, Αντώνη Κρητικό, Κωνσταντίνο Δαυλό και Χρυσόστομο Τζούφη.

Εντονα ακούγεται ότι στο κανάλι του Φαλήρου επιστρέφει η Ντόρα Κουτροκόη και ότι Θα ενταχθεί στην εν λόγω παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφοs συνεργαζόταν με τον Ακη Παυλόπουλο στο Ανοιχτό Κανάλι και στην «Ώρα Ελλάδοs». Μάλιστα, υπάρχει σκέψη το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο να ξεκινά στιs 5.00 και να μπαίνει στιs 6.00 ο Δημήτρηs Οικονόμου. Επιπλέον, πολλή συζήτηση έχει γίνει για το αν Θα μείνουν μαζί οι «Αταίριαστοι», δηλαδή ο Γιάννηs Ντσούνοs και ο Χρήστοs Κούτραs, ειδικά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο τέλος τηs σεζόν για να πολιτευτεί.

Στο τραπέζι είχε πέσει το σενάριο τηs διάσπασηs ώστε ο Γιάννηs Ντσούνοs να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στιs 10.00 και ο Χρήστοs Κούτραs να συνεχίσει με άλλο σχήμα τι καθημερινέs. Ομωs ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και οι δυο τους Θα παραμείνουν στη Θέση τους. Από τον ΣΚΑΪ αναμένεται να αποχωρήσει και ο Νίκος Στραβελάκηs. Τη Θέση του στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου Θα πάρει ο Γιάννηs Παπαδόπουλοs, ο οποίος με τη σειρά του Θα αφήσει το ΟΡΕΝ.