ΣΚΑΪ: «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»

ΣΚΑΪ: «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»

Media

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here» Ένα εμβληματικό show έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ σε παραγωγή της ACUN MEDYA Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια
Συντάκτης:

«I’ M A CELEBRITY… get me out of here»

 

Ένα εμβληματικό show έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ

σε παραγωγή της ACUN MEDYA

 

Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ την επόμενη σεζόν. «I’ M A CELEBRITY… get me out of here», αναφωνούν διάσημοι Έλληνες που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους και η περιπέτεια ξεκινά!

 

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Σε αυτή τη συναρπαστική αναμέτρηση, γεμάτη από ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα, κάποιοι θα κάνουν φίλους και κάποιοι εχθρούς. Είστε έτοιμοι να δείτε τους αγαπημένους σας celebrities όπως δεν τους έχετε ξαναδεί; Μόνο αυτοί που θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν κάθε δοκιμασία και να ξεπεράσουν τους φόβους τους, θα στεφθούν τελικά «βασίλισσα» ή «βασιλιάς» της ζούγκλας.

 

Το «I’ M A CELEBRITY… get me out of here», ξεκίνησε από τη Μεγάλη Βρετανία σε παραγωγή του ITV, ενώ έχει μεταδοθεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως Αυστραλία, Γερμανία, Μεξικό, Ρουμανία, Φιλανδία, Γαλλία, Ινδία, Ολλανδία, Σουηδία, Η.Π.Α. κ.ά και έχει λάβει πολλά τηλεοπτικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και βραβεία BAFTA.

 

Ένα show διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα, τρομακτικό!

Ένα show για τολμηρούς celebrities.

Ποιος τελικά δεν θα αντέξει και θα φωνάξει «I’ M A CELEBRITY… get me out of here»;

 

Έρχεται στον ΣΚΑΪ.

 

#imacelebritygr

#skaitv

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!

 

Facebook Share: %CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA%3A+%C2%ABI%E2%80%99+M+A+CELEBRITY%E2%80%A6+get+me+out+of+here%C2%BB Facebook Share: %CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA%3A+%C2%ABI%E2%80%99+M+A+CELEBRITY%E2%80%A6+get+me+out+of+here%C2%BB Facebook Share: %CE%A3%CE%9A%CE%91%CE%AA%3A+%C2%ABI%E2%80%99+M+A+CELEBRITY%E2%80%A6+get+me+out+of+here%C2%BB