Η παρουσιάστρια, Σίσσυ Χρηστίδου έχασε την περασμένη Παρασκευή την μητέρα της. Μία εβδομάδα μετά, εμφανίστηκε και πάλι στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι στο Mega προσπαθώντας όπως είναι ολοφάνερο, να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση που καλείται να αντιμετωπίσει.

Η παρουσιάστρια όπως είναι φυσικό ήταν πολύ συγκινημένη. Η ίδια θέλησε να πει δύο λόγια στην αρχή της εκπομπής.

«Καλημέρα καλωσήρθατε στην παρέα μας. Από τότε που ξεκίνησα αυτήν τη δουλειά, φοβόμουν αυτές τις στιγμές, πολύ δύσκολες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους, την παραγωγή, τον Νίκο Κοκλώνη, το κανάλι που από την πρώτη στιγμή με βοήθησε να το διαχειριστώ, την Κατερίνα Ζαρίφη, που ήταν εδώ και τον κόσμο που έλαβα ένα τεράστιο κύμα αγάπης. Υπάρχουν άνθρωποι που περνούν ανάλογες εμπειρίες. Είναι μεγάλη αλήθεια ότι μέχρι να έρθει αυτή η αρρώστια στο σπίτι σου, δεν το καταλαβαίνεις». Αυτά είπε στην αρχή η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: Τι σημαίνει η μπλούζα που φορά

«Είναι πολύ διαφορετικό όταν χτυπά τη δική πόρτα, στο σπίτι σου. Επέλεξα να μη βάλω μαύρα και να έχω το χαμόγελό μου. Να φορέσω μια μπλούζα από τις Γυναίκες χωρίς σύνορα. Η μαμά μου ήτα ιδρυτικό μέλος και θέλω να ρίξω λίγο φως. Θα συνεχίσω να είμαι μέλος της αυτής της οργάνωσης, η οποία ήταν η μεγάλη αγάπη της μαμάς μου. Ήθελα να πω το ευχαριστώ μου σε όλους για τη στήριξη. Στέλνω ένα φιλί στον μπαμπά μου και στον αδερφό μου» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Το μήνυμα του Θοδωρή Μαραντίνη

Πολλοί φίλοι της έσπευσαν να συμπαρασταθούν στο αβάσταχτο πένθος της. Μεταξύ αυτών ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα έγραψε και ο πρώην σύζυγος της και πατέρας των παιδιών της, Θοδωρής Μαραντίνης.

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα…σε περιμένουν οι άγγελοι να μπεις στην παρέα τους», έγραψε ο τραγουδιστής.