Θα γίνει καναλάρχης ο Νίκος Κοκλώνης;

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μία ιδιαίτερη κινητικότητα γύρω από τον τηλεοπτικό μουσικό σταθμό MAD. Για την ιστορία να πούμε ότι το MAD, το μουσικό κανάλι που διοργανώνει εδώ και χρόνια τα εγχώρια μουσικά βραβεία και όχι μόνο, ανήκει στον Ανδρέα Κουρή.

Πρόκειται για τον Ανδρέα του Μάκη, που έχει την εφημερίδα Παρόν. Είναι δηλαδή ανιψιός του συγχωρεμένου Γιώργου της Αυριανής. Μάλιστα ο Ανδρέας έχει απασχολήσει κατά καιρούς τη… Δικαιοσύνη αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος.

Η κινητικότητα λοιπόν αφορά στην πώληση του πλέον ΜΗ κερδοφόρου τηλεοπτικού σταθμού. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από την αγορά για την απόκτησή του; Και ποιος άραγε θα ήθελε τώρα να κάνει επένδυση σε μουσικό κανάλι; Εκτός βέβαια αν αυτός ο κάποιος έχει λατρεία στην εγχώρια μουσική και θέλει να στηρίξει τους καλλιτέχνες. Για να μη μιλήσουμε για το… ταλέντο του στο τραγούδι!

Προφανώς και μιλάμε για τον Νίκο Κοκλώνη που πολύ θα θέλαμε να τον δούμε καναλάρχη γιατί είμαστε σίγουροι ότι αν πιάσει κανάλι στα χέρια του θα το κάνει RAI! Ωστόσο ακόμα ένας επιθυμεί διακαώς το μουσικό σταθμό.

Όλα αυτά βέβαια είναι φήμες και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Νίκος Κοκλώνης: Επιστρέφει το J2US;

Μπορεί ο Νίκος Κοκλώνης να δηλώνει «ετοιμοπόλεμος» ωστόσο την τελευταία… κουβέντα θα την πει σίγουρα ο Alpha. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος παρουσιαστής- επιχειρηματίας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Breakfast@Star» .

Τον τελευταίο καιρό φημολογείται ότι το J2US επιστρέφει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Μάρτιο. Αυτό προκαλεί εντύπωση όταν η εκπομπή, μία από τις ακριβότερες παραγωγές, έριξε αυλαία μόλις τον Δεκέμβριο.

«Τι να σας πω! Το κανάλι ξέρει αν θα ξεκινήσει το J2US τον Μάρτιο. Εγώ είμαι ετοιμοπόλεμος. Μου λείπει πολύ. Όσο με αφήνουν εκτός τηλεόρασης τρώω» είπε ο παραγωγός παρουσιαστής.