Ολοκληρώνεται η σειρά «Μόλις Χθες» του ΣΚΑΪ- Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ μετά την ολοκλήρωση του ερωτικού πολιτικού Θρίλερ «8 λέξεις», αναζητούσαν μία νέα πρόταση για την απογευματινή ζώνη. Και αυτή τη βρήκαν στο «Μόλις χθες».

Το σενάριο υπογράφουν οι Ρένα Ρίγγα – Ντέλλα Φώσκολου, η σκηνοθεσία ανήκει στον Βασίλη Θωμόπουλο, ενώ το καστ αποτελείται από τον Αποστόλη Τότσικα, τον Σπύρο Σταμούλη, τη Μαριάννα Τουμασάτου, τον Απόστολο Γκλέτσο κ.ά.

Η αρχική συμφωνία μεταξύ σταθμού και παραγωγής προέβλεπε την υλοποίηση 90 επεισοδίων, αλλά, λόγω των ικανοποιητικών ποσοστών τηλεθέασης απέναντι στον ανταγωνισμό, έπαιρνε ανά τακτά διαστήματα παράταση κάποιων επιπλέον επεισοδίων.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε η στιγμή που η καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ θα ολοκληρώσει τον κύκλο της και, μάλιστα, πριν από τη λήξη της τρέχουσας σεζόν. Συγκεκριμένα, η αυλαία πρόκειται να πέσει στο 120ό επεισόδιο, που υπολογίζεται ότι θα προβληθεί περί τα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου, ενώ το κενό θα καλυφθεί από μία νέα σειρά.

Μόλις Χθες: Η Λήδα αρπάζει το μωρό!

Η Λουίζα είναι θυμωμένη με τον Μιχάλη γιατί κάλυψε την Έλενα, με την τελευταία να προσπαθεί να πείσει τη Μαρία και τη Λουίζα ότι αυτό που θέλει είναι να εκδικηθεί τον Σπύρο. Για να το κάνει αυτό, παίζει το παιχνίδι του και τον πείθει ότι είναι σύμμαχός του. Είναι όμως έτσι; Η Κορίνα αφήνει το παιδί της Λήδας στο σπίτι της Δάφνης για να το προσέχουν όσο εκείνη πηγαίνει σε μια δουλειά. Η Λήδα όμως καιροφυλακτεί.

Ο Ιάσονας έχει ξανακυλήσει για τα καλά στο ποτό και η Δάφνη είναι απελπισμένη. Ο Χρήστος γυρίζει από Αθήνα και η Κέλλυ πιστεύει ότι είχε επισκεφθεί μια φίλη του. Ο Αχιλλέας με τη Χριστίνα μετακομίζουν στο σπίτι του Μιχάλη, αφού ο τελευταίος έχει μετακομίσει. Η Λουίζα δείχνει στον Σπύρο το χαρτί της αγοραπωλησίας του οικογενειακού της κτήματος, τελικά ο Σπύρος δεν το πούλησε σε μια ξένη εταιρία. Η Λήδα μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης και αρπάζει το μωρό.