Ο πρωταγωνιστής της σειράς του ALPHA Σασμός, ο τηλεοπτικός «Αστέρης» έκανε μία πραγματικά επική δήλωση για τον ρόλο του.

Όπως είπε, ο ηθοποιός «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, τώρα αν θα είναι γάμος και τι θα πει σμίξιμο. Αν θα είναι η υποδοχή, αν θα είναι ερωτικό σμίξιμο, αυτό δεν το ξέρω» ενώ τόνισε ότι «Αν δεν τους βλέπατε μαζί ποτέ, νομίζω θα παίρνατε τα νούμερα της τηλεθέασης που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη».

Για το ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτη σεζόν ο αγαπημένος ηθοποιός είπε στις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών: «Αν θα έρθει τρίτη σεζόν δεν τον γνωρίζω. Ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του. Είναι πολύ νωρίς να το στηρίξω».

Πάντως και ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε  σήμερα (16/11) σε τηλεοπτικούς σταθμούς για το μέλλον της σειράς που έχει σπάσει τα ταμεία τόσο την περασμένη χρονιά που ξεκίνησε όσο και τη φετινή που η μυθοπλασία βρίσκεται στα «πάνω» της.

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, και σε αυτό ο «παπά Μιχάλης» της δραματικής σειράς ήταν ξεκάθαρος ότι η συγκεκριμένη σειρά δεν μπορεί να συνεχίσει για τρίτη χρονιά.

Όπως μάλιστα είπε χαρακτηριστικά δεν μπορεί να πάει σύμφωνα με την προσωπική του γνώμη. Αν δύο τρεις ηθοποιοί βασικοί πουν όχι ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, δεν θα προχωρήσει.

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Τέλος φέτος απο τον ALPHA – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης