Ο Μιχάλης Αεράκης, ή αλλιώς ο παπά Μιχάλης της σειράς του ALPHA, Σασμός, μας τρόμαξε λίγο αυτή την εβδομάδα όταν λιποθύμησε μην μπορώντας να διαχειριστεί τα όσα του εξομολογήθηκε ο Μανώλης, που ένα έγκλημα είδε και κοντεύει να… ξεπαστρέψει ολόκληρο χωριό!

Ο παπάς όπως είδαμε επέλεξε να μην παντρέψει το Μαθιό με την Βασιλική ενώ αποφασίσε να πάει σε μοναστήρι για να ηρεμήσει. Όπως ο ίδιος όμως λέει σε συνέντευξή του, «Σύντομα θα γυρίσει. Θα απομονωθεί, θα ηρεμήσει και θα επιστρέψει ξανά στο έργο του» ενώ, όπως ο ίδιος ομολογεί, δεν πρόκειται να πεθάνει.

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε επίσης για το γεγονός ότι ο παππούς του ήταν παπάς  στα Ανώγεια της Κρήτης και από μικρός ήταν στα πόδια του, στην εκκλησία. Όπως ανέφερε τον έχει δει να συμμετέχει σε Σασμούς άρα ειναι κομμάτι των δικών του βιωμάτων και γι αυτόν τον λόγο αντλεί υποκριτικά στοιχεία μέσα απο τις μνήμες του. Επιπλέον όπως τόνισε, 0 παπάς είναι πολυεπίπεδος ρόλος και δύσκολος ενώ όπως ανέφερε θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και δυνατή συνέχεια.

Τέλος, ο Μιχάλης Αεράκης δε θέλησε να πει για το παιδί του Παύλου Βρουλάκη και αν τελικά ο θάνατός του ήταν σκηνοθετημένος αφού όπως παραδέχθηκε, είναι θέμα δραματουργικής επεξεργασίας που κανείς δε γνωρίζει.

Τον μεγάλο ηθοποιό μπορούμε να απολαύσουμε και στο θέατρο Βρετάνια, στην παράσταση «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» που πάει για δεύτερη χρονιά.

Σασμός: Δείτε απόσπασμα του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν