Δύο από τις πρωταγωνίστριες της άκρως επιτυχημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός», που ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες, βάζουν… πλώρη για νέα τηλεοπτική στέγη την επόμενη σεζόν.

Ο λόγος για τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τη Μαρία Πρωτόπαππα, οι οποίες θα βρίσκονται αν όλα πάνε καλά σε δύο νέες, πολλά υποσχόμενες σειρές του ΑΝΤ1.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην ελληνική μεταφορά του δημοφιλούς ψυχολογικού θρίλερ «Dr Foster», που αφορά την ιστορία μίας επιτυχημένης γιατρού η οποία ζει μία φαινομενικά υπέροχη ζωή, ώσπου ανακαλύπτει τα σκοτεινά μυστικά του συζύγου της και όλα ανατρέπονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω σίριαλ θα έχει 60 επεισόδια, σε αντίθεση με το πρωτότυπο, που έχει μόλις 10, ενώ τα πρόσωπα που συζητούν για να αναλάβουν το σενάριο είναι η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Γιάννης Σκαραγκάς και τη σκηνοθεσία ο Αλέκος Κυράνης.

Παράλληλα, η Μαρία Πρωτόπαππα έχει δεχτεί πρόταση για να κρατήσει κάποιον από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ελληνική εκδοχή του ισπανικού σίριαλ «Gran Hotel».

Το σενάριο έχουν αναλάβει η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ενώ η παραγωγή είναι της εταιρείας JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Γίνεται πατέρας ενώ δεν το περιμένει

Το ναυάγιο: Τέλος από τη σειρά και πάει στην ΕΡΤ

Δανάη Μπάρκα: Είπε αυτό που όλοι θέλαμε να πούμε για την Αθηναΐδα Νέγκα- Ας μην πήγαινε!