Η γη της ελιάς: Αν σας έλειψαν οι μουσικές βραδιές στο καφενείο του Πότη, σας ενημερώνει ο ίδιος παρακάτω πως αυτές θα αρχίσουν ξανά.

Ο ηθοποιός και μουσικός Γιάννης Κρητικός μιλάει στο tv24 για τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου που έχουν ξεκινήσει ήδη, αλλά και την εξέλιξη που θα έχει η σχέση του με την Άννα.

Ο ήρωάς σας είναι μάλλον η πιο καθαρή φιγούρα της Μάνης. Το κοινό τον αγαπάει τον Πότη και το έχει αποδείξει.

– «Το έχω νιώσει πόσο πολύ έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Μάλλον γιατί από την αρχή της σειράς είναι συνεπής σε αυτά που λέει και κάνει. Προσπάθησα πολύ για να το πετύχω αυτό. Δόξα τον Θεό, έχει πάει καλά. Τον έχω αγαπήσει τον Πότη κι εύχομαι να με έχει αγαπήσει κι εκείνος».

– Ξεχωρίζετε κάποια στοιχεία του;

– «Η αλήθεια είναι πως διαφέρει από όλους τους ήρωες της Μάνης. Μάλλον γιατί βλέπει με τελεί ως διαφορετικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν εκεί. Όπως έχουμε δει, τον ενδιαφέρει η ζωή των άλλων, ίσως επειδή όταν ήταν μικρός δεν είχε ζήσει με τόση ελευθερία, λόγω του ότι οι γονείς του ήταν στρυφνοί άνθρωποι και δεν ήθελαν να φανεί προς τα έξω το κοινωνικό τους προφίλ.

Άρα ο Πότης απολαμβάνει το κουτσομπολιό, που εκείνος μεταφράζει ως κοινωνική κριτική, αλλά και τον έγγαμο βίο του με την Αννούλα».

– Επειδή όμως το σενάριο το υπογράφει η Βάνα Δημητρίου που μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις, μήπως τελικά και αυτός ο ήρωας έχει σκοτάδι μέσα του, το οποίο και θα αφήσει να φανεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς;

– «Μιας και το αναφέρετε, στην αρχή της τέταρτης σεζόν θα έχουμε κάτι πολύ όμορφο που θα απασχολήσει τη ζωή του ήρωά μου».

Μάλλον μιλάτε για την εγκυμοσύνη της Άννας!

«Δεν ξέρω αν πρέπει να επιβεβαιώσω την εκτίμησή σας ή να τη διαψεύσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έρχεται κάτι πολύ όμορφο και πολύ δυνατό στην καθημερινότητά του. Κάτι που προφανώς θα του δώσει μεγάλη χαρά».

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Τέλος από τη σειρά και πάει στην ΕΡΤ

Δημήτρης Κόκοτας: Η Τραϊάνα Ανανία αποκαλύπτει τι συμβαίνει με την υγεία του

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πικρό το τέλος των ηρώων-Αυτοί πέφτουν νεκροί κι αυτοί συνεχίζουν μόνοι