Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» τις δηλώσεις και τη στάση της Αθηναΐδας Νέγκα μετά το περιστατικό κατά τη βράβευση της Μαρίνας Σάττι στα μουσικά βραβεία MAD.

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το «ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα»… ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής του MEGA.

«Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς. Εμένα αυτή η αρνητικότητα δεν μου αρέσει. Η ανάγκη ενός ανθρώπου να βάλει κάτι αρνητικό μέσα σε μία όμορφη στιγμή. Δεν θα το πάω πολιτικά το θέμα, αν και θα μπορούσα. Τι εξυπηρετεί αυτό σε μία βράβευση;», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κρικοριάν.

«Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή…» είπε κλείνοντας.

 

Δανάη Μπάρκα: Δείτε το απόσπασμα