Την ώρα που ο Σασμός ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του τη Δευτέρα 16/1 με ραγδαίες εξελίξεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το τι θα γίνει με τη σειρά του χρόνου. Η σειρά του Alpha έχει σαρώσει τα πάντα στον ενάμιση χρόνο προβολής της και από το κανάλι φυσικά θέλουν να εκμεταλλευτούν τη μεγάλη επιτυχία όσο πιο πολύ γίνεται.

Αρχικά τα δεδομένα έδειχναν πως ο Σασμός θα ολοκληρωθεί τη φετινή σεζόν σε 2 κύκλους. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews το σκηνικό ανατρέπεται. Μάλιστα πλέον το επικρατέστερο σενάριο δείχνει τη συνέχιση του Σασμού και για του χρόνου. Με ποιον τρόπο θα γίνει όμως αυτό μένει να μάθουμε στις τελικές αποφάσεις που θα παρθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Για τον Alpha η συνέχιση η μη του Σασμού είναι το μεγαλύτερο ερώτημα αυτή τη στιγμή στο κανάλι καθώς αν γραφτεί το τέλος φέτος κάποια άλλη σειρά θα γίνει η αντικαταστάτρια. O Alpha πάντως έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής της σειράς.

Στο τραπέζι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία εκδοχές προς συζήτηση. Η μία είναι η ολοκλήρωση της σειράς φέτος. Στη δεύτερη θα συνεχιστεί η σειρά όπως την ξέρουμε σε τρίτο κύκλο και στην τρίτη εκδοχή θα υπάρξει κάποιο σίκουελ του Σασμού με στοιχεία της τωρινής σειράς. Στις δύο τελευταίες εκδοχές αναμένεται να παραμείνουν βασικοί πρωταγωνιστές όπως ο Μαθιός με τους σεναριογράφους να κανονίζουν ώστε να μην επιτευχθεί η παύση της βεντέτας φέτος.

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος απο τη σειρά Μυρτάλη – Αλέξης – Βόμβα στον 3ο κύκλο

Survivor All Star διαρροή 15/1: ΟΡΙΣΤΙΚΟ SPOILER! Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία! Τα φαβορί για υποψήφιοι

Survivor All Star: Ξεσπαθώνει ο Καφετζής – Γι’αυτό δεν θα με ξαναδείτε στο παιχνίδι