Με το Survivor All Star να βρίσκεται σε εξέλιξη οι δημοφιλείς πρώην παίκτες του ριάλιτι που δεν έχουν μπει στο παιχνίδι έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Είναι γνωστό πως στη συνέχεια θα μπουν και άλλοι παίκτες στο παιχνίδι και εμείς ήδη σας έχουμε γράψει ποιοι παίκτες θα είναι αυτοί.

Ανάμεσά τους βέβαια δε θα είναι σίγουρα ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος δήλωσε ότι δε θέλει να μπει ξανά στο παιχνίδι με το λόγο να είναι ότι θέλει να εξελίσσεται.

Ένας άλλος παίκτης που μοιάζει ανένδοτος στο ενδεχόμενο να πάρει μέρος ξανά στο Survivor είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Γιατί αν είναι να μιλήσουμε για δημοφιλείς παίκτες που βρίσκονται εκτός «All Star» δε γίνεται να μην αναφέρουμε τον άνθρωπο που από τον περισσότερο κόσμο θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη πριν αποχωρήσει οικειοθελώς πηγαίνοντας κόντρα στον Ατζούν και σε όλα.

Ο πρώην παίκτης μίλησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» σχολιάζοντας τον φετινό κύκλο αλλά και τους δικούς του λόγους που έχει κλείσει την πόρτα στο Survivor. Για τα όσα έχει δει ως τώρα σημειώνει ότι όλοι επειδή είναι η δεύτερη φορά τους στο παιχνίδι «όλοι προσποιούνται τα καλά παιδιά για να μην εκτεθούν». Ακόμη δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον ο ίδιος για νικητή και παρά τις διαφορές του με το ριάλιτι ο ίδιος εύχεται να πάει καλά ο φετινός κύκλος.

Για το αν θα βρεθεί και αυτός μέσα στο παιχνίδι ο Τζέιμς ήταν ξεκάθαρος. Απάντησε ότι δε θα βρίσκεται σε αυτό πετώντας παράλληλα την μπηχτή του ότι μόνο ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν θα ήθελε να ξανάπαει. «Δε θέλω να ξαναπάω στο παιχνίδι γιατί η ιστορία γράφεται μία φορά και δεν επαναλαμβάνεται», τονίζει ενώ κάνει ταυτόχρονα και τις δικές του προτάσεις λέγοντας πως μία είσοδος των Παππά και Τριαντάφυλλου θα απογείωνε το ριάλιτι.

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star trailer 15/1: Γκάφα ή τρικ; Ο Σπύρος Μαρτίκας «πρόδωσε» ποια ομάδα κερδίζει!

Μαύρο Ρόδο: Τέλος Όλγα – Πέτρος – Αυτό είναι το μέλλον τους

Ελληνική Showbiz – Gossip: Μήπως κουράστηκε η Καινούργιου; – Ο Βασάλος και τα «σενάρια» του Survivor