Σασμός: Ο πιο καλός, δοτικός και ακέραιος κάτοικος της Ανω Ποριάς, τρία χρόνια τώρα, φαίνεται να είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης. Η παρουσία της κόρης του Σάντρας, ωστόσο, ούτε και ο ίδιος ξέρει τι συνέπειες θα φέρει. Έτσι τουλάχιστον εξηγεί ο Μάνος Πετούσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο TiVi Σίριαλ.

Ακέραιος, σωστός, η φωνή τής λογικής και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αυτός είναι ο Δημήτρης Μαραθάκης του «Σασμού», λοιπόν.

«Είναι σωστό πρότυπο για τη μικρή οθόνη. Είναι ο μόνος που έχει κρατήσει το θετικό πρόσημο πάνω του. Δεν έχει αλλοιωθεί παρά τα όσα του έχουν συμβεί. Είναι πιστός στις αξίες του και τα θέλω του. Δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό τη συμπεριφορά του και τον τρόπο της σκέψης του.

Ο κόσμος συνεχίζει να με “αγκαλιάζει”. Μου δίνει συνεχώς την αίσθηση πως τον ήρωα αυτόν τον θέλουν. Περνάει θετικά μηνύματα…».

Μετά την Αιμιλία όμως, είναι ήσυχος!

«Εφυγε η γυναίκα που αγαπάει. Πώς θα μπο ρούσε να μην είναι; Μακάρι όμως να βρει κάτι στη ζωή του που θα του δώσει χαρά».

Εκτός από τη Σάντρα; Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στην Ανω Ποριά, η ζωή του έχει αλλάξει…

«Ταλαιπωρημένο το πουλάκι μου! Έχει περάσει πολλά στη ζωή της από τη μητέρα της κι έχει εν διαφέρον να δούμε το πίσω κείμενο στη ζωή αυτ τού του παιδιού που είναι εξαρτημένο. Είναι φοβερό, γενικότερα, το πώς τα παιδιά επηρεάζονται από τις συμπεριφορές των γονιών τους.

Ως άνθρωπος και όχι ως ηθοποιός θα ήθελα ωστόσο να δοθεί βαρύτητα κάποια στιγμή μέσω της μυθοπλασίας και στους πατεράδες εκείνους που όταν προκύπτει ένας χω ρισμός, το δίκιο έχουν πάντα οι μητέρες.

Ε, λοιπόν, δεν είναι πάντα έτσι και θα έπρε πε να δοθεί σημασία στους άντρες που δεν βλέπουν όσο θα ήθελαν τα παιδιά τους, ενώ κανένας δικαστής δεν δίνει σημασία στην ψυχολογία της μητέρας που κάνει ό,τι μπορεί τη δεδομένη στιγμή για να πάρει την επιμέλεια. Βλέπουμε γυναίκες που έχουν τον πατέρα του παιδιού τους στην απέξω και το στρέφουν μάλιστα εναντίον του. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει».

Θα τιμωρηθεί η Σάντρα για τις πράξεις της;

«Θα τιμωρηθεί αλλά με άλλο τρόπο. Δεν θα της δώσουν μια σφαλιάρα για να πέσει πιο κάτω.

Εξαιτίας του χαρακτήρα του Δημήτρη, όλοι θα χειριστούν το θέμα βοηθητικά γιατί, κακά τα ψέματα, δεν ξέρω αν η βαριά τιμωρία είναι τελικά η αντιμετώπιση στα προβλήματα. Πάντως προ- βλήματα με τον νόμο θα έχει».

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Τέλος η σχέση του σκηνοθέτη με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια

Ψυχοκόρες: Αυτή είναι η αδυναμία της Αρχοντούλας

Αυτή είναι η πρώτη ιδιωτική ιατρική σχολή στην Ελλάδα