Η ηθοποιός Νεκταρία Γιαννουδάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και αναφέρθηκε στο σήριαλ «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1, στο οποίο πρωταγωνιστεί και το οποίο έχει αφήσει το στίγμα του στην τηλεοπτική σεζόν που διανύουμε.

Μεταξύ άλλων η «Αρχοντούλα» της σειράς αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία της, που δεν είναι άλλος από τον Σώτο. Ο γιος της οικογένειας Κοτρώτση είναι στενά συνδεδεμένος με την οικονόμο του σπιτιού.

«Ε, να μην είναι; Τον έχει μεγαλώσει, τον αγαπάει, θέλει το καλύτερο γι’ αυτόν και, όπως ξέρουμε πολύ συχνά, η σχέση του παιδιού με την παραμάνα είναι πιο δυνατή απ΄ ό,τι με τη μητέρα του».

Οσο για το αν η «Αρχοντούλα» τρέμει στην ιδέα οτι ο Σώτος μπορεί να πάρει κάποιες κακές συνήθειες της μητέρας και του πατέρα του; «Ξέρει από τι υλικά είναι φτιαγμένος ο Σώτος, η καθαρότητα της ψυχής του φαίνεται στο πρόσωπό του. Κάποιες φορές οι άνθρωποι είναι αυτόφωτοι, είναι δηλαδή αυτό που λέμε: “από αγκάθι βγαίνει ρόδο”».

Τέλος απάντησε και στο αν ο χαρακτήρας της θα στηρίξει τη Μαρίκα και τη Δεσποινιώ; «Στο βαθμό που δύναται, προσπαθεί να τις στηρίξει αλλά δεν έχει πάρα πολλές δυνατότητες, ούτε πάρα πολλές ελευθερίες. Οτιδήποτε όμως θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί απειλείγια τον Σώτο, που είναι η μεγάλη της αδυναμία, εκεί πάλι θα βγάλει νύχια, θα γίνει λέαινα, προκειμένου να τον προστατέψει».

Ψυχοκόρες: Το τρέιλερ για τα νέα επεισοδια

Όλες οι ειδήσεις

Το προξενιό της Ιουλίας: Νεκρή η κόρη της Ιουλίας

Μην αρχίζεις την μουρμουρα: Τελος Ξένια και Μπαμπης

Αποφασίζει ο Τζολάκης! Ολυμπιακός ή εξωτερικό;