Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε την καριέρα της αναλαμβάνοντας την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 (10.00-12.00) μετα απο σχεδόν 12 χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή «”Ολα γκουντ» κι, όπως μαθαίνουμε, σύντομα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

‘Ηταν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 όταν η Ρούλα Κορομηλά περνούσε για πρώτη φορά το κατώφλι του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, όπου επί σειρά ετών εργάστηκε ως διοικητική υπάλληλος. Εννέα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου 1989 συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ωι παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή «Μια καλημέρα είναι αυτή», που παρουσίαζε με τον Δήμο Μυλωνά. Το 1991 η Ρούλα Κορομηλά άνοιξε τα φτερά της για την ιδιωτική τηλεόραση και ακολούθησε μια λαμπρή καριέρα πολλών ετών και συνεργασίες, με τα μεγαλύτερα κανάλια. Τώρα επιστρέφει και πάλι εκεί όπου έκανε τα πρώτα της βήματα και μένει να δούμε ποια Θα είναι καινούργια πρότασή της για το πρωινό.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιστροφή-οδηγό όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην έναρξη του ρεπορτάζ του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στην Ελληνική τηλεόραση, για μια παρουσιάστρια οδηγό! Η Ρούλα Κορομηλά μετά από 32 χρόνια επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση από εκεί που ξεκίνησε με ένα πρωινό μαγκαζίνο, 10 με 12. Αναλαμβάνει και πάλι το τιμόνι δίωρης ψυχαγωγικής εκπομπής στην κρατική τηλεόραση στην ΕΡΤ1. Η Ρούλα είχε ξεκινήσει στην Κρατική τηλεόραση με τον Δήμο Μυλώνα», ανακοίνωσε on air ο Γρηγόρης Γκουντάρας.