Ο «Γλυκάνισοs», η νέα δραματική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στιs αρχέs τηs νέα σεζόν, υπόσχεται με το άρωμά του να μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό ταξίδι στην ελληνική μυθοπλασία. Στο επίκεντρο είναι μία μεγάλη αγάπη που θα γεννηθεί με φόντο την όμορφη πόλη  τηs Μυτιλήνης όπου και θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο μέροs των γυρισμάτων.

Οι δυσκολίεs για το ζευγάρι Θα είναι πολλές όπως και οι αντιδράσειs των οικογενειών τουs. Κι αυτό γιατί ο Στρατήs, ο κεντρικόs ήρωας, είναι γόνοs πλούσιαs χριστιανικής οικογένειας και η Ραζάν μουσουλμάνα πρόσφυγας από τη Συρία που αναζητά ένα καλύτερο μέλλον στο νησί. Ομωs ο έρωτας δεν γνωρίζει σύνορα. Τη σκηνοθεσία τηs σειρά, που αναμένεται να ενταχθεί στο καθημερινό πρόγραμμα, υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης,το σενάριο ο Γιώργος Κυρίτσηs και το καστ απαρτίζεται από δυνατά ονόματα. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Έλενα Πιερίδου, ενώ σημαντικούς ρόλους για την εξέλιξη της σειράς κρατούν οι Κώσταs Κόκλαs, Τάνια Τρύπη, Κώστας Αποστολάκηs, Ευγενία Δημητροπούλου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αιμιλιανόs Σταματάκηs, Ραφίκα Σαουίs, Βασίληs Αθανασόπουλοs, Χάρηs Ασημακόπουλοs, Αντρέαs Κοντόπουλοs.

ΣΚΑΪ: Η υπόθεση της σειράς «Γλυκάνισος»

Μία κρυφή βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα της θάλασσας, των μεθυστικών γεύσεων της Συρίας και του ελληνικού ούζου, θα κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη. Ο γλυκάνισος με τα αρώματά του, τόσο στο εκλεκτό ούζο της οικογένειας του Στρατή, όσο και στη μαγειρική της Ραζάν, είναι σαν τον έρωτά τους. Αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός που άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά!

Η νεά δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος» έρχεται στον ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούs κόσμους. Ενόs Ελληνα χριστιανού του Στρατή, γόνου εύπορηs οικογένειαs τηs Μυτιλήνηs, και τηs Ραζάν, μουσουλμάναs πρόσφυγα από τη Συρία. Ο καθέναs κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικέs του αλήθειεs, τα δικά του τραύματα. Και οι δύο Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώΘουν. Ο Στρατήs, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στον σύντροφο τηs Ραζάν. Η ζωή όμως γράφει τα δικά τηs σενάρια…